System Volume Information
Witam,
hm.. znowu mam problem :)
A mianowicie mam włączone przywracanie systemu , ale katalog System Volume Information jest pusty.
Mam system Windows XP Professional PL SP2.
hm.. znowu mam problem :)
A mianowicie mam włączone przywracanie systemu , ale katalog System Volume Information jest pusty.
Mam system Windows XP Professional PL SP2.
Odpowiedzi: 7
Proszę, byle nie za często :wink:
Znalazłem to :) dzięki Rebe :)
Tak. Zaś jak do SVI wejść by obejrzeć zawartość znajdziesz coś w archiwum – jakiś link do strony z opisem. Zwrot kluczowy SVI i ja jako Autor, ten dział – pewnie troche kopać będziesz musiał, ale znajdziesz.
Tak. Zaś jak do SVI wejść by obejrzeć zawartość znajdziesz coś w archiwum – jakiś link do strony z opisem. Zwrot kluczowy SVI i ja jako Autor, ten dział – pewnie troche kopać będziesz musiał, ale znajdziesz.
np.: uruchamiam program Total Commander i wciskam klawisze CTRL+Q i nic nie pokazuje ; obojętnie czym sprawdzę to zawsze jest 0 bajtów.
to czyli jest wszystko ok?
to czyli jest wszystko ok?
Jest pusty czy moźe tylko jak posty się pokazuje po najechaniu myszą?
Jeźeli to drugie to ..nie przejmuj się .To prawidłowy odbjaw przy katoalogu , do którego nie ma dostepu – widzisz go jako pusty, an ie jest on pusty.
Jeźeli to drugie to ..nie przejmuj się .To prawidłowy odbjaw przy katoalogu , do którego nie ma dostepu – widzisz go jako pusty, an ie jest on pusty.
Strona 1 / 1