system niepamięta ikon
Witam,mam taki problem:xp niepamieta ikon ,to znaczy np:po otwarcia paska startu zamiast standardowej ikony dajmy na to gadu gadu jest poprostu jakas ikona przypominjaca biały ekran.Dodam źe wczoraj kombinowałem przy systemie i to ja tak zrobiłem źe system nie pamieta tych ikonek.A grzebałem w opcjach folderów\typy plików i tam zmieniłem ustawienia dla pliku exe potem to jakos przywróciłem,ale juź niestety system przestał pamiętać ikonki.Nic nie pomaga zmmienianie ikonek w standardowy sposób bo po ponownym wejsciu choccby do tego paska startu ikony spowrotem zamieniaja sie na ta ikonke co wygląda jak biały ekran.Jak mam teraz to odwrócić?
Odpowiedzi: 2
ok wielkie dzieki dodanie tego klucza do rejestru pomogło,pozdrawiam.
To ześ ładnie nabroił, nie kombinuj przy plikach *.exe a juź szczególnie spod typów plików.
Tego rozszerzenia nie ma na tamtej liście, w tym miejscu nie naleźy go tworzyć, to specyficzny typ pliku.
W przyklejonym FAQ masz fixy na pliki wykonywalne, spróbuj zastosowac tego fixa a nastepnie usun to utworzone wejście w typach plików.
Tego rozszerzenia nie ma na tamtej liście, w tym miejscu nie naleźy go tworzyć, to specyficzny typ pliku.
W przyklejonym FAQ masz fixy na pliki wykonywalne, spróbuj zastosowac tego fixa a nastepnie usun to utworzone wejście w typach plików.
Strona 1 / 1