System mnie oszukał...
Odpowiedzi: 4
-
[quote=XanTyp]Najwyraźniej musiałeś mieć kosz w takich stopniu zapełniony, że wspomniany folder więcej ważył, niż wolne miejsce w koszu. Więc folder wyleciał na out w strefę, której windows nie widzi. Czeka Cię odzyskiwanie plików z pomocą programów zewnętrznych (Recovery my files, GetDataBack) itp.[/quote] Hej, no właśnie że nie, kosz był pusty, Ja rozumiem że czasem komputer informuje, że "plik jest zbyt duży aby umieścić w kosuz, czy może go usunąć?" Ale tym razem czegoś takieog nie było i szłunie, bo kosz był pusty. [size=6][b]Dlatego właśnie napisałem, że DZIWNE[/b].[/size] #-o A co do odzyskiwania plików to nie zabieram się za to, bo odzyskane pliki nie działają, nie uruchamiają się i tak.
-
[quote=BUNCH]A co do odzyskiwania plików to nie zabieram się za to, bo odzyskane pliki nie działają, nie uruchamiają się i tak.[/quote] [b]BUNCH[/b], nie szalej !:lol: Działają. Co prawda często nie wszystkie, ale większość tak. Robiłem to nie raz to wiem co mówię. Warunek jeden i to powszechnie znany: nic nie robić w kompie w takiej sytuacji tylko od razu odzyskiwać ! Jak coś działałeś to faktycznie d... blada. Na przyszłość polecam progs GDB. Pozdr