System jest niestabilny ...

Siemano wszystkim :)

Od jakiegoś czasu zauwaźyłem źe Winda Xp chodzi mi niestabilnie .. Co to moźe oznaczać ? Kiedyś jak coś robiłem nie wieszał się . A teraz najmniejszy błąd np: zamknięcie winampa jak sie zawiesi, to komp od razu "staje" !! :P :P Jak myslicie jak mogę go podrasować źeby chodził stabilnie ? Moźe stery do płyty głównej bo te które zainstalowałem mają juź 2 lata 8) ... Moźe ktoś ma stery lub stronę do tej płyty:

MSI K7N2 Delta–IL (MS–6729) Bardzo bym prosił. bo juź szykałem ale jakoś nieznalazłem ... :P

Odpowiedzi: 3

uźyj jv 16 powertolls to czysci wszytkie smieci zarowno na dysku jak i w rejestrze.(w rejestrze jest najlepszy)
Szczerze ja uzywam Avasta dobry jest i najmniej obciaza system.A panda jak na laptopie z prockiem jak ty zainstalowalem to wolnizna.Ja bym na twoim miejscu (oczywiscie po wyleczeniu glownego problemu zmienil na avasta)(i nie chce tu niczego promowac)

Masz linka do jv 16 power tools :D
Prosze:http://www.macecraft.com/downloads/jv16pt_setup_hb.exe
matic27
Dodano
27.12.2005 00:58:09
Format z jakiś miesiąc .. A defragmente teź dawno ... My to Panda zawala do system sie włącza 1 minute // To długo .. Ale Panda jest skuteczna .. Moźe włącze "NAPRAWA" i coś pomoźe A co jeszcze mogę zrobić ?
athlon_XP
Dodano
26.12.2005 22:56:07
KIEDY OSTATni raz robiłes format?Spróbuj defragmentacja zrobić.Albo przeinstalowac windowsa (oczywiscie bez utraty danych) :lol:
matic27
Dodano
26.12.2005 22:40:42
athlon_XP
Dodano:
26.12.2005 22:00:01
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1