system ani nagrywarka nie widzą płyty 800 MB
witam
mam do nagrania plik 789 MB, kupiłem płytę i po włoźeniu jej do nagrywarki eksplorator windows pokazał, źe wolne miejsce na płycie to 702 MB, to samo się dzieje gdy próbuję wypalić płytę w NERO EXPRESS pokazuje mi się komunikat o braku miejsca na kompilację
czy brakuje mi jakiegoś sterownika do nagrywarki (uaktualnienia lub coś podobnego)?
mam win xp pro sp1 i nagrywarke LG CD–RW GCE8525B
mam do nagrania plik 789 MB, kupiłem płytę i po włoźeniu jej do nagrywarki eksplorator windows pokazał, źe wolne miejsce na płycie to 702 MB, to samo się dzieje gdy próbuję wypalić płytę w NERO EXPRESS pokazuje mi się komunikat o braku miejsca na kompilację
czy brakuje mi jakiegoś sterownika do nagrywarki (uaktualnienia lub coś podobnego)?
mam win xp pro sp1 i nagrywarke LG CD–RW GCE8525B
Odpowiedzi: 5
olegwspak:
LG CD–RW GCE8525B
to moja nagrywarka, nie wiem czy obsługuje wypalanie 800 MB, ale dlaczego po włoźeniu płyty windows pokazuje mi źe płyta ma 702 mb a nie więcej czy to ma związek z tym źe nagrywarka po prostu nie widzi płyt większych niź 700 mb
Ja równieź – do czasu – miałem LGka i zrezygnowałem, bo jak wiadomo odczyt słabiutki, swoje lata miała i ŻADNYCH płyt 800MB nie widziała. Nie wiem czy Twoja równieź je nie widzi. Proponowałbym rozejrzeć się za nowym BIOSEM
LG CD–RW GCE8525B
to moja nagrywarka, nie wiem czy obsługuje wypalanie 800 MB, ale dlaczego po włoźeniu płyty windows pokazuje mi źe płyta ma 702 mb a nie więcej czy to ma związek z tym źe nagrywarka po prostu nie widzi płyt większych niź 700 mb
Nie kaźda nagrywarka obsługuje taką pojemność. Jaką model nagrywarki?
Moźe twoja nagrywarka jest za słaba u mnie by nie weszła 800mb na fulla
Wejdź do wyszukiwarki i szukaj: overburning
Dowiesz się co i jak.
Dowiesz się co i jak.
Strona 1 / 1