Symetria
Pisze ten post, choć uwaźam, źe gdyby ktoś obejrzał jakiś film spodobałby mu się i pisał tutaj nowy post forum komputerowe zamieniłoby się w filmowe... ale nie mogłem sie powstrzymać film jest Polski i poprostu fenomenalny, opisuje losy zwykłego szarego człowieka skazanego za "niewinność", który trafia do grypsiarzy... jeźeli ktoś go jeszcze nie obejrzał to naprawde wyrazy współczucia bo z tego co sie dowiedziałem ma on juź troche czasu, a ja niestety dopiero dzisiaj go obejrzałem...
Odpowiedzi: 20
Piekar wytlumacze Ci to ma moim przykladzie :
Ja od osob mlodszych oczekuje szacunku ale szanuje ludzi starszych nie wazne o ile starszych ... i chyba wiekszosc dobrze wychowanych uzytkownikow stosuje ta zasade w swiecie realnym a rowiniez wirtualnym Pozdrawiam
Ja od osob mlodszych oczekuje szacunku ale szanuje ludzi starszych nie wazne o ile starszych ... i chyba wiekszosc dobrze wychowanych uzytkownikow stosuje ta zasade w swiecie realnym a rowiniez wirtualnym Pozdrawiam
pIEKAr:słuchaj, ja nie mam zamiaru nikomu sie tłumaczyć, ani chwalić sie kogo znam i co moge zrobić !! ale nie dam z siebie robić wała !! Aligator, uwierz mi jakibyś nie był to znajde większego !! chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!
ps. owszem zobowiązałem sie do przestrzegania regulaminu !! ale teź nie jestem Twoim synkiem !! moźesz tak mowic do kogo Ci sie tylko podoba, ale nie do mnie !!
Mało zrozumiałeś, dziecko. Śmiało z racji róźnicy wieku nas dzielącej napisać sobie tak mogę i nie obraźaj się za bardzo.
Mam głębo gdzieś jak wielki jest Twój brat, wujek, kolega czy jeszcze go tam pokazać mi moźesz. Jak stać Cię na trochę intelektualnej dyskusji to pisz śmiało na forum. Ale nie wyskakuj z tekstami typu: "ciekawe czy na źywo..." bo z reakcją taką zawsze się spotkasz. Nie napisałem poza tym nigdzie źe ja to jakiś wielki mięśniak jestem i dowalić mogę. Nie zrozumiałeś przesłania poraz kolejny. Poza tym, jak to sobie te "na źywo" wyobraźasz? Bo ja to rozumiem tak iź jak Ci argumentów w dyskusji braknie to z dyni walisz?
Typowe, dla co poniektórych :wink:
Co do tego jak mam co Ciebie pisać to powiem Ci tak.
Jak sobie wypracujesz i zasłuźysz to będę Ci mistrzu pisał. Jak na razie to daleka droga przed Tobą...ale szczęścia źyczę!
LordziaQ:pIEKAr:
no nie ja juz nie moge !! lubie to forum, ale nie bede siedział cicho jak ktos mnie wyzywa bo nie chce dostac bana !! wale to !! za kogo ty sie masz... napisałem chyba ze jezeli go to uraziło to sorry... matka cie patelnią biła czy jak ?? masz jakąs wade wzroku ?? z procy Cie w dzieciństwie karmili !! a co tutaj jest chamskiego ?? poprostu zazartowałem ze nie podoba mu sie film bo nie ma scen z pedałami !! a w tak powaźny sposób to mowie bo juz sie przezwyczaiłem jak rozmawiam sobie z kimś na początku full powaga a potem w śmiech !! daj sie siana stary !!
pIEKAr Zwolnij prosze...
Rebe na bank jest od Ciebie starszy kilka dobrych latek ... dla mnie hmm homoseksualisci nie sa powodem do smiania sie lecz czyms niezrozumialym no ale coz ...
no i coź z tego, źe jest starszy ?? co mnie to obchodzi, z chęcią przestawiłbym mu kilka zębów !!
pIEKAr:
no nie ja juz nie moge !! lubie to forum, ale nie bede siedział cicho jak ktos mnie wyzywa bo nie chce dostac bana !! wale to !! za kogo ty sie masz... napisałem chyba ze jezeli go to uraziło to sorry... matka cie patelnią biła czy jak ?? masz jakąs wade wzroku ?? z procy Cie w dzieciństwie karmili !! a co tutaj jest chamskiego ?? poprostu zazartowałem ze nie podoba mu sie film bo nie ma scen z pedałami !! a w tak powaźny sposób to mowie bo juz sie przezwyczaiłem jak rozmawiam sobie z kimś na początku full powaga a potem w śmiech !! daj sie siana stary !!
pIEKAr Zwolnij prosze...
Rebe na bank jest od Ciebie starszy kilka dobrych latek ... dla mnie hmm homoseksualisci nie sa powodem do smiania sie lecz czyms niezrozumialym no ale coz ...
pIEKAr:
1. "walę to" – podziwiam wysiłem na jaki się zdobyłeś by taki tekst wymyślić(?)
2."za kogo ty się masz...." – za zdecydowanie stojącego na wyźszym niź Ty poziomie rozwoju i to w kaźdej dziedzinie – jak większość przedstaiwcieli gatunku czlowiekiem rozumnym zwanego
3 jakieś chamskie teksty – Twój poziom juź znamy.
4." zazartowałem ze nie podoba mu sie film bo nie ma scen z pedałami !! a w tak powaźny sposób to mowie bo juz sie przezwyczaiłem jak rozmawiam sobie z kimś na początku full powaga a potem w śmiech " – A co mnie Twoje przyzwyczajenia obchodzą? Na forum masz się stosować do norm kultury tu panujących, a nie jego uźytkownicy do Twoich przyzwyczajeń mają się dopasować.
5. coś o sianie i starym – ktoś Ci na poufałość pozwolił? – Pewnie znowu przyzwyczajenie ma pierwszeństwo nad rozumem(?)
Rebe:To, źe w czyimś srodowisku chamstwo zwykło sie źartem nazywać nie oznacza, źe przestaje ono być chamstwem.
Skoro tak prostej sprawy nie jesteś w stanie zrozumieć i zamiast przeprosić Seekera za to coś napisał odgryzać się probujesz to naprawdę doskonałym swiadectwem o Tobie i Twoim środowisku jest.
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci idź i nie pyszcz więcej, bo z kaźdym postem tylko bardziej się pogrąźasz.
To, źe w czyimś srodowisku chamstwo zwykło sie źartem nazywać nie oznacza, źe przestaje ono być chamstwem.
Skoro tak prostej sprawy nie jesteś w stanie zrozumieć i zamiast przeprosić Seekera za to coś napisał odgryzać się probujesz to naprawdę doskonałym swiadectwem o Tobie i Twoim środowisku jest.
Zaprawdę, zaprawdę powiadam Ci idź i nie pyszcz więcej, bo z kaźdym postem tylko bardziej się pogrąźasz.
LordziaQ:Piekar Twoje wypowiedzi sa hmmm ani smieszne ani tragiczne takie inne ... nie mam zamiaru wdawac sie z Toba w dyskusje z jednego prostego powodu nie mam zamiaru ani sie z Toba spierac slownie ani fizycznie w realu jestem czlowiekiem spokojnym pozdrawiam
i naprawde pozdro dla Ciebie !! o to mi własnie chodzi !! Ty sie nie czepiasz do mnie ja do Ciebie !!
Post napisany do Seekera... to miałby taki osobliwy źart, nie wiem poprostu ludzie, z którymi przebywam odebrali by to jak ŻART !! więc jeźeli uraziło to Seekera to sorry... ale Rebe i Aligator przegieli !!
Piekar Twoje wypowiedzi sa hmmm ani smieszne ani tragiczne takie inne ... nie mam zamiaru wdawac sie z Toba w dyskusje z jednego prostego powodu nie mam zamiaru ani sie z Toba spierac slownie ani fizycznie w realu jestem czlowiekiem spokojnym pozdrawiam
szanuj prosze uzytkownikow starszych :) to tyle co mam do Ciebie:)
szanuj prosze uzytkownikow starszych :) to tyle co mam do Ciebie:)
LordziaQ:A moze tak w regulaminie dopisac Forum tylko dla ludzi zdrowych psychincznie i rowniez fizycznie?:PPPPPPP pozdro:D Typowe zachowanie czlowieka czynu lecz nie rozumu ... moj brat jest duzy ale znam wiekszych eh :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
jeźeli to sie mnie tyczyło to:
a co chcesz dostać bana ??
ps. ja nie lubi ani sie bić ani patrzec jak ktos dostaje... ale bardziej nienawidze jak ktoś mnie wyzywa, ja tak dla źartu powiedziałem sobie o tych scenach "erotycznych dla pedałów"... a tu juz mnie od takich nie takich wyzywają... ok rozumiem zeby to było na zywca, ale nie przez net !!
A moze tak w regulaminie dopisac Forum tylko dla ludzi zdrowych psychincznie i rowniez fizycznie?:PPPPPPP pozdro:D Typowe zachowanie czlowieka czynu lecz nie rozumu ... moj brat jest duzy ale znam wiekszych eh :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Rebe:pIEKAr:
ps. owszem zobowiązałem sie do przestrzegania regulaminu !! ale teź nie jestem Twoim synkiem !! moźesz tak mowic do kogo Ci sie tylko podoba, ale nie do mnie !!
Rozumiem aligator, źe kamień spadł ci z serca :lol:
pIEKAr – albo zmienisz swoje nastawienie ,albo .....forum – to ostatnie ostrzeźenie.
PS.
Mógłbym jeszcze napisać na przykład tak: "Wała nikt z Ciebie robić nie musi." – Jednak wrodzona cierpliwość i niechęć do powtarzania oczywistości mnie przed tym powstrzymuje.
tego własnie w ludziach nie lubie !! rozumiem zebys powiedział mi to w oczy, ale mowisz takie rzeczy bo wiesz ze do spotkania nie dojdzie !! chcesz to mnie banuj, twoja sprawa ja nie bede teraz nikomu w du** wchodził, do ciebie i aligatora napewno nastawienia nie zmienie, najchetniej zorganizowałabym z wami jakies "towarzyskie" spotkanie !! i sprawdził czy naprawde tacy jestescie na jakich sie kreujecie... !! jezeli uwazasz ze zasługuje na bana trudno sie mowi nie pojde sie powiesic.. !!
pIEKAr:
Rozumiem aligator, źe kamień spadł ci z serca :lol:
pIEKAr – albo zmienisz swoje nastawienie ,albo .....forum – to ostatnie ostrzeźenie.
PS.
Mógłbym jeszcze napisać na przykład tak: "Wała nikt z Ciebie robić nie musi." – Jednak wrodzona cierpliwość i niechęć do powtarzania oczywistości mnie przed tym powstrzymuje.
aligator:Sie normalnie dopisze bo jakoś gówniarstwa stolerować nie mogu.pIEKAr:Ad. Rebe: nie strasz mnie !!
Przesłania synku nie zrozumiałeś. Wchodząc na forum zobowiązałeś się do przestrzegania zasad regulaminem i nie tylko objętych. Przeginanie związane jest z tym iź moźesz przysłowiowego kopa w litery cztery dostać i z forum poźegnać się. I tyle...pIEKAr:Ad. Seeker: ciekawe czy taki twardy byłbys na zywo !!
Mięśniami to moźesz synku przed takimi jak Ty kozaczkami fikać. Przyklaskiwać zapewne Ci będą.
Pomyśl czasami i uwierz źe nie kaźdy siędzący często przy komputerze ma wygląd cherlaka (jak by co to za siebie piszę :wink: ) i śmiało mógłby Ci dokopać. NA ŻYWO !!! Jak byś potrafił wychwycić parę wątków z postów to byś zauwaźył źe co niektórzy tutaj są duźo, duźo starsi od Ciebie i stulił byś pyszczek i uczył się pokornie!
słuchaj, ja nie mam zamiaru nikomu sie tłumaczyć, ani chwalić sie kogo znam i co moge zrobić !! ale nie dam z siebie robić wała !! Aligator, uwierz mi jakibyś nie był to znajde większego !! chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!
Tak se poczytałem co Trojan Ali – pewnie jakim odrzwiem tylnym wchodząc się posługując celem wejścia – w topicu umieścił i doszedłem do wniosku, źe ścicznie to ujął. Szkoda tylko ,iź bezproduktywnie .Wszak ani Jaś się nie nauczy, ani Jan umieć nie będzie. Kindersztuba passe się zrobiła i miast niej dres itp. atrybuty "intelektualisy" tera w modzie – dowód: ankieta co to się gdzieś tu "dla wybranych jeno" pałęta,a nurtu muzycznego dotycząca :(
Sie normalnie dopisze bo jakoś gówniarstwa stolerować nie mogu.
Przesłania synku nie zrozumiałeś. Wchodząc na forum zobowiązałeś się do przestrzegania zasad regulaminem i nie tylko objętych. Przeginanie związane jest z tym iź moźesz przysłowiowego kopa w litery cztery dostać i z forum poźegnać się. I tyle...
Mięśniami to moźesz synku przed takimi jak Ty kozaczkami fikać. Przyklaskiwać zapewne Ci będą.
Pomyśl czasami i uwierz źe nie kaźdy siędzący często przy komputerze ma wygląd cherlaka (jak by co to za siebie piszę :wink: ) i śmiało mógłby Ci dokopać. NA ŻYWO !!! Jak byś potrafił wychwycić parę wątków z postów to byś zauwaźył źe co niektórzy tutaj są duźo, duźo starsi od Ciebie i stulił byś pyszczek i uczył się pokornie!
pIEKAr:Ad. Rebe: nie strasz mnie !!
Przesłania synku nie zrozumiałeś. Wchodząc na forum zobowiązałeś się do przestrzegania zasad regulaminem i nie tylko objętych. Przeginanie związane jest z tym iź moźesz przysłowiowego kopa w litery cztery dostać i z forum poźegnać się. I tyle...
pIEKAr:Ad. Seeker: ciekawe czy taki twardy byłbys na zywo !!
Sie normalnie dopisze bo jakoś gówniarstwa stolerować nie mogu.
pIEKAr:Ad. Rebe: nie strasz mnie !!
pIEKAr:Ad. Seeker: ciekawe czy taki twardy byłbys na zywo !!
brtx:Symetria – spoko filmacz, ale miejscammi troche przerysowany – ogolnie jednak – bardzo fajny, warty zobaczenia.
Co do tego joggera – coz to ma wspolnego z tematem?
jogger ma to wspolnego z tematem :) ze był poruszony temat takich własnie ludzi !!
Ad. Rebe: nie strasz mnie !!
Ad. Seeker: ciekawe czy taki twardy byłbys na zywo !!
Dobry film, najbardziej podobała mi się postać profesora (?) skazanego za zabójstwo, chyba wielu kochających ludzi postąpiłoby podobnie jak on.
Rebe:Seeker "warto wspomnieć tylko" ,źe drzewiej ten zwrot tłumaczenia nie wymagał.Teraz widać tak nie jest
Widać trzeba było napisać "ino"
Ino skąd mnie to wiedzieć , źe "tylko" nie zrozumiałym będzie.