Symetria

Pisze ten post, choć uwaźam, źe gdyby ktoś obejrzał jakiś film spodobałby mu się i pisał tutaj nowy post forum komputerowe zamieniłoby się w filmowe... ale nie mogłem sie powstrzymać film jest Polski i poprostu fenomenalny, opisuje losy zwykłego szarego człowieka skazanego za "niewinność", który trafia do grypsiarzy... jeźeli ktoś go jeszcze nie obejrzał to naprawde wyrazy współczucia bo z tego co sie dowiedziałem ma on juź troche czasu, a ja niestety dopiero dzisiaj go obejrzałem...

Odpowiedzi: 20

K: Na wieki wieków.
W: Amen.

I tym sposobem zakonczmy ten topic...
brtx
Dodano
26.01.2005 12:20:52
... wszystkie dzieci kocha :mrgreen:
PgX
Dodano
25.01.2005 01:27:53
domowe przedszkole...
darek_dade
Dodano
23.01.2005 18:54:08
Bobi_robert:
pIEKAr:
oj no to masz ogromną lipe jak patrzysz w lusterko :)

Szczegolnie kiedy ono skierowane jest w Twoja strone :mrgreen:

a ty stoisz przedemną :)
pIEKAr
Dodano
23.01.2005 17:48:06
pIEKAr:

Szczegolnie kiedy ono skierowane jest w Twoja strone :mrgreen:
Bobi
Dodano
23.01.2005 17:15:54
EL NINO:
pIEKAr:
mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)
Dlaczego "moglbys" ? Zawsze mam takie wielkie i zdziwione, gdy mam do czynienia z buractwem pastewnym czy cukrowym, czy tez jakims innym :mrgreen: .

pIEKAr
Dodano
23.01.2005 15:30:33
pIEKAr:
mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)
Dlaczego "moglbys" ? Zawsze mam takie wielkie i zdziwione, gdy mam do czynienia z buractwem pastewnym czy cukrowym, czy tez jakims innym :mrgreen: .
EL NINO
Dodano
23.01.2005 15:25:22
EL NINO:
pIEKAr:
Wróciłem !!
(...)
i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
Wiem ze wrociles :wink: .
Jesli sie spotkamy, postawisz kilka piw i bedzie OK – wybaczymy :D .

hahahahha dobre dobre... tylko uwierz te piwa mogłby ci zaszkodzić :) mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)

dobra ja juz sie nie udzielam bo to juz jest nudne !!
pIEKAr
Dodano
23.01.2005 15:11:49
pIEKAr:
Wróciłem !!
(...)
i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
Wiem ze wrociles :wink: .
Jesli sie spotkamy, postawisz kilka piw i bedzie OK – wybaczymy :D .
EL NINO
Dodano
23.01.2005 14:05:35
pIEKAr:
Wróciłem !! i nadal mój stosunek sie nie zmienił !! ja nie mam nic przeciwko spotkaniu wszystkich forumowiczów "gdzieś"... i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!

Życie cię pokory nie nauczyło, ale wszystko przed tobą 8)
marek321
Dodano
23.01.2005 04:00:46
Wróciłem !! i nadal mój stosunek sie nie zmienił !! ja nie mam nic przeciwko spotkaniu wszystkich forumowiczów "gdzieś"... i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
pIEKAr
Dodano
23.01.2005 00:20:20
co źescie się tak czepili tego pIEKAr–a :?:

Na mój gust to wszystko zalezy od tego jakie kto ma poczucie humoru a nie o chamstwo czy towarzystwo z którym obcuje. Fakt źe tekst o bracie był lekko mówiac rzenujący :D ale ma teź gość poniekąd racje. Jeźeli ktoś do niego coś to wiadomo źe będzie odpierał ataki, zwłaszcza źe gość nie jest taki będzie siedział cicho z obawy źe go "skarcą". Prawdopodobnie bym postąpił tak samo. Niepotrzebnie temat był ciągnięty tak długo bo wynikły z tego same nieprzyjemności a moźna ich było pokojnie uniknąć. moim zdaniem i wina i racje leźy po obydu stronach sporu.
Jest to moja sugestywna ocena zaistniałej sytuacji, wyraziłem swoje zdanie i nibęde więcej pisał na ten temat. moźecie się ze mną zgodzić albo nie!
Pozdro :!:
Krzychooo
Dodano
13.01.2005 14:26:39
Dla Piekara jakby wrócił z banicji.
Żadko się udzielam ale nie wytrzymam. Piekar ile ty masz lat? Straszyć kogoś bratem? Czyźbyś był jeszcze w podstawówce? Z tego co piszesz to nie ma na ciebie leszcza, Gołota to było by za mało bo przecieź twój brat jedzie bez koksu. Jesteś silny ale kolegami, a w źeczywistości ktoś kto zasłania się bratem czy kolegami jest najgrzeczniej to ujmując wątpliwej odwagi. Kompromitacja. Dziękuję. Pozdrawiam all.
arcymag
Dodano
13.01.2005 13:19:21
No to czy zasłuźyłem to od was zaleźy :).
W kaźdym bądź razie w moich oczach to wygląda tak źe najpierw piekar coś tam napisał troche nie tak, zaczęliście się do niego rzucać, a później on do was i wyszło z tego co wyszło... Niepotrzebny konflikt.

PS
Pierwsza burza od czasu kiedy poleciałem do kanady własnie trwa.
darek_dade
Dodano
13.01.2005 00:53:03
darek_dade, mylisz chyba kolejnosc tego "rzucania", ale mniejsza o to.
My moderatorzy nie jestesmy tu po to, aby sie komus przypodobac. Dbamy o porzadek i jako taką przyjazna atmosfere na forum. Nie bedziemy tolerowali wzajemnego obrzucania sie blotem i braku poszanowania elementarnych zasad zachowania. Sa przeciez inne miejsca w necie, gdzie ludzie z goraca glowa moga sie wyszalec a My nie bedziemy nikogo tutaj sila trzymali.
Wybacz, ale tutaj jednak panuja i beda panowaly pewne bardzo proste zasady – kultura przede wszystkim.

Jechac po Tobie ? A zasluzyles ? :wink:
EL NINO
Dodano
13.01.2005 00:49:40
Geeez jacy wy moderatorzy straszni. Ja powtórze za piekarem – wyluzujcie... Od pewnego momentu to wy zaczeliście przesadzać... Nie róbcie z tego wątku pokazu swoich moźliwości. Kaźdy dobrze wie źe jak ktoś sie wam nie spodoba to moźecie zablokowac konto i ip.

Zaczęliście się do niego rzucać to i on się rzuca do was – typowa polska mentalnośc.

Zaraz po mnie pojedziecie :)
darek_dade
Dodano
13.01.2005 00:34:40
Gagman:
pIEKAr:
...chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!

prawdopodobnie znasz większych i chyba nie moźesz zapomnieć tej
pIEKAr:
...sceny mającej miejsce w więzieniach... facet pie******* faceta !!

I dla jasności:
pIEKAr:
...ja tak dla źartu...

Jakos musial sie bronic :) zauwazyl ze NIKOMU z postujacych nie podoba sie cfaniactwo :) Pozdrawiam (ide spac):D
LordziaQ
Dodano
13.01.2005 00:18:24
Gagman:
pIEKAr:
...chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!

pIEKAr:

I dla jasności:
pIEKAr:
...ja tak dla źartu...

Jakos musial sie bronic :) zauwazyl ze NIKOMU z postujacych nie podoba sie cfaniactwo :) Pozdrawiam (ide spac):D
LordziaQ
Dodano
13.01.2005 00:18:24
pIEKAr:

pIEKAr:

I dla jasności:
pIEKAr:
...ja tak dla źartu...
Gagman
Dodano
13.01.2005 00:12:50
pIEKAr:
...z chęcią przestawiłbym mu kilka zębów !!
Przestawic to sobie mozesz pIEKAr pstryczek w wylaczniku swiatla w kiblu, z pozycji ON na OFF. W ciemnosci i ciszy podobno lepiej sie mysli nad swoim postepowaniem. Poki co, zrobisz sobie tygodniowa przerwe od forum na te wlasnie przemyslenia.
EL NINO
Dodano
13.01.2005 00:10:01
pIEKAr
Dodano:
12.01.2005 00:37:32
Komentarzy:
20
Strona 1 / 3