Symetria
Pisze ten post, choć uwaźam, źe gdyby ktoś obejrzał jakiś film spodobałby mu się i pisał tutaj nowy post forum komputerowe zamieniłoby się w filmowe... ale nie mogłem sie powstrzymać film jest Polski i poprostu fenomenalny, opisuje losy zwykłego szarego człowieka skazanego za "niewinność", który trafia do grypsiarzy... jeźeli ktoś go jeszcze nie obejrzał to naprawde wyrazy współczucia bo z tego co sie dowiedziałem ma on juź troche czasu, a ja niestety dopiero dzisiaj go obejrzałem...
Odpowiedzi: 20
K: Na wieki wieków.
W: Amen.
I tym sposobem zakonczmy ten topic...
W: Amen.
I tym sposobem zakonczmy ten topic...
... wszystkie dzieci kocha :mrgreen:
domowe przedszkole...
Bobi_robert:pIEKAr:oj no to masz ogromną lipe jak patrzysz w lusterko :)
Szczegolnie kiedy ono skierowane jest w Twoja strone :mrgreen:
a ty stoisz przedemną :)
pIEKAr:oj no to masz ogromną lipe jak patrzysz w lusterko :)
Szczegolnie kiedy ono skierowane jest w Twoja strone :mrgreen:
EL NINO:Dlaczego "moglbys" ? Zawsze mam takie wielkie i zdziwione, gdy mam do czynienia z buractwem pastewnym czy cukrowym, czy tez jakims innym :mrgreen: .pIEKAr:mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)
oj no to masz ogromną lipe jak patrzysz w lusterko :)
Dlaczego "moglbys" ? Zawsze mam takie wielkie i zdziwione, gdy mam do czynienia z buractwem pastewnym czy cukrowym, czy tez jakims innym :mrgreen: .pIEKAr:mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)
EL NINO:Wiem ze wrociles :wink: .pIEKAr:Wróciłem !!
(...)
i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
Jesli sie spotkamy, postawisz kilka piw i bedzie OK – wybaczymy :D .
hahahahha dobre dobre... tylko uwierz te piwa mogłby ci zaszkodzić :) mogłbys mieć oczka w kształcie denka od piwa:)
dobra ja juz sie nie udzielam bo to juz jest nudne !!
Wiem ze wrociles :wink: .pIEKAr:Wróciłem !!
(...)
i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
Jesli sie spotkamy, postawisz kilka piw i bedzie OK – wybaczymy :D .
pIEKAr:Wróciłem !! i nadal mój stosunek sie nie zmienił !! ja nie mam nic przeciwko spotkaniu wszystkich forumowiczów "gdzieś"... i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
Życie cię pokory nie nauczyło, ale wszystko przed tobą 8)
Wróciłem !! i nadal mój stosunek sie nie zmienił !! ja nie mam nic przeciwko spotkaniu wszystkich forumowiczów "gdzieś"... i wszystko sie wyjaśni raz na zawsze !!
co źescie się tak czepili tego pIEKAr–a :?:
Na mój gust to wszystko zalezy od tego jakie kto ma poczucie humoru a nie o chamstwo czy towarzystwo z którym obcuje. Fakt źe tekst o bracie był lekko mówiac rzenujący :D ale ma teź gość poniekąd racje. Jeźeli ktoś do niego coś to wiadomo źe będzie odpierał ataki, zwłaszcza źe gość nie jest taki będzie siedział cicho z obawy źe go "skarcą". Prawdopodobnie bym postąpił tak samo. Niepotrzebnie temat był ciągnięty tak długo bo wynikły z tego same nieprzyjemności a moźna ich było pokojnie uniknąć. moim zdaniem i wina i racje leźy po obydu stronach sporu.
Jest to moja sugestywna ocena zaistniałej sytuacji, wyraziłem swoje zdanie i nibęde więcej pisał na ten temat. moźecie się ze mną zgodzić albo nie!
Pozdro :!:
Na mój gust to wszystko zalezy od tego jakie kto ma poczucie humoru a nie o chamstwo czy towarzystwo z którym obcuje. Fakt źe tekst o bracie był lekko mówiac rzenujący :D ale ma teź gość poniekąd racje. Jeźeli ktoś do niego coś to wiadomo źe będzie odpierał ataki, zwłaszcza źe gość nie jest taki będzie siedział cicho z obawy źe go "skarcą". Prawdopodobnie bym postąpił tak samo. Niepotrzebnie temat był ciągnięty tak długo bo wynikły z tego same nieprzyjemności a moźna ich było pokojnie uniknąć. moim zdaniem i wina i racje leźy po obydu stronach sporu.
Jest to moja sugestywna ocena zaistniałej sytuacji, wyraziłem swoje zdanie i nibęde więcej pisał na ten temat. moźecie się ze mną zgodzić albo nie!
Pozdro :!:
Dla Piekara jakby wrócił z banicji.
Żadko się udzielam ale nie wytrzymam. Piekar ile ty masz lat? Straszyć kogoś bratem? Czyźbyś był jeszcze w podstawówce? Z tego co piszesz to nie ma na ciebie leszcza, Gołota to było by za mało bo przecieź twój brat jedzie bez koksu. Jesteś silny ale kolegami, a w źeczywistości ktoś kto zasłania się bratem czy kolegami jest najgrzeczniej to ujmując wątpliwej odwagi. Kompromitacja. Dziękuję. Pozdrawiam all.
Żadko się udzielam ale nie wytrzymam. Piekar ile ty masz lat? Straszyć kogoś bratem? Czyźbyś był jeszcze w podstawówce? Z tego co piszesz to nie ma na ciebie leszcza, Gołota to było by za mało bo przecieź twój brat jedzie bez koksu. Jesteś silny ale kolegami, a w źeczywistości ktoś kto zasłania się bratem czy kolegami jest najgrzeczniej to ujmując wątpliwej odwagi. Kompromitacja. Dziękuję. Pozdrawiam all.
No to czy zasłuźyłem to od was zaleźy :).
W kaźdym bądź razie w moich oczach to wygląda tak źe najpierw piekar coś tam napisał troche nie tak, zaczęliście się do niego rzucać, a później on do was i wyszło z tego co wyszło... Niepotrzebny konflikt.
PS
Pierwsza burza od czasu kiedy poleciałem do kanady własnie trwa.
W kaźdym bądź razie w moich oczach to wygląda tak źe najpierw piekar coś tam napisał troche nie tak, zaczęliście się do niego rzucać, a później on do was i wyszło z tego co wyszło... Niepotrzebny konflikt.
PS
Pierwsza burza od czasu kiedy poleciałem do kanady własnie trwa.
darek_dade, mylisz chyba kolejnosc tego "rzucania", ale mniejsza o to.
My moderatorzy nie jestesmy tu po to, aby sie komus przypodobac. Dbamy o porzadek i jako taką przyjazna atmosfere na forum. Nie bedziemy tolerowali wzajemnego obrzucania sie blotem i braku poszanowania elementarnych zasad zachowania. Sa przeciez inne miejsca w necie, gdzie ludzie z goraca glowa moga sie wyszalec a My nie bedziemy nikogo tutaj sila trzymali.
Wybacz, ale tutaj jednak panuja i beda panowaly pewne bardzo proste zasady – kultura przede wszystkim.
Jechac po Tobie ? A zasluzyles ? :wink:
My moderatorzy nie jestesmy tu po to, aby sie komus przypodobac. Dbamy o porzadek i jako taką przyjazna atmosfere na forum. Nie bedziemy tolerowali wzajemnego obrzucania sie blotem i braku poszanowania elementarnych zasad zachowania. Sa przeciez inne miejsca w necie, gdzie ludzie z goraca glowa moga sie wyszalec a My nie bedziemy nikogo tutaj sila trzymali.
Wybacz, ale tutaj jednak panuja i beda panowaly pewne bardzo proste zasady – kultura przede wszystkim.
Jechac po Tobie ? A zasluzyles ? :wink:
Geeez jacy wy moderatorzy straszni. Ja powtórze za piekarem – wyluzujcie... Od pewnego momentu to wy zaczeliście przesadzać... Nie róbcie z tego wątku pokazu swoich moźliwości. Kaźdy dobrze wie źe jak ktoś sie wam nie spodoba to moźecie zablokowac konto i ip.
Zaczęliście się do niego rzucać to i on się rzuca do was – typowa polska mentalnośc.
Zaraz po mnie pojedziecie :)
Zaczęliście się do niego rzucać to i on się rzuca do was – typowa polska mentalnośc.
Zaraz po mnie pojedziecie :)
Gagman:pIEKAr:...chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!
prawdopodobnie znasz większych i chyba nie moźesz zapomnieć tejpIEKAr:...sceny mającej miejsce w więzieniach... facet pie******* faceta !!
I dla jasności:pIEKAr:...ja tak dla źartu...
Jakos musial sie bronic :) zauwazyl ze NIKOMU z postujacych nie podoba sie cfaniactwo :) Pozdrawiam (ide spac):D
Gagman:pIEKAr:...chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!
prawdopodobnie znasz większych i chyba nie moźesz zapomnieć tejpIEKAr:...sceny mającej miejsce w więzieniach... facet pie******* faceta !!
I dla jasności:pIEKAr:...ja tak dla źartu...
Jakos musial sie bronic :) zauwazyl ze NIKOMU z postujacych nie podoba sie cfaniactwo :) Pozdrawiam (ide spac):D
pIEKAr:...chcesz moge pokazać Ci zdjęcie mojego brata sprzed 2 lat, jedzie na czysto bez zadnego shitu jeźeli bedziesz uwazał ze ktoś taki jak on na Ciebie nie wystarczyłby to znam jeszcze większych !!
prawdopodobnie znasz większych i chyba nie moźesz zapomnieć tej
pIEKAr:...sceny mającej miejsce w więzieniach... facet pie******* faceta !!
I dla jasności:
pIEKAr:...ja tak dla źartu...
Przestawic to sobie mozesz pIEKAr pstryczek w wylaczniku swiatla w kiblu, z pozycji ON na OFF. W ciemnosci i ciszy podobno lepiej sie mysli nad swoim postepowaniem. Poki co, zrobisz sobie tygodniowa przerwe od forum na te wlasnie przemyslenia.pIEKAr:...z chęcią przestawiłbym mu kilka zębów !!