??????super sposób na sciaganie??????

Siemka.....mam pytanko czy istnieją jakies sposoby na podwojenie szybkosci sciagania roznych programów...filmów...gier...itp.. bo ostatno myszkowalem na allegro i jkais koles mial do sprzedania "super sposób" jak szybko sciagac...przynajmniej dwa razy szybciej niz to mozliwe na twoim pc czy jakos tak... :/ ...kosztowalo to 4 czy 5 zl...i pisal iz po wplaceniu pieniedzy na konto przesyla wszystkie potrzebne dane na emaila....chcialem sie dowiedziec czy koles po prostu wyludzal kase czy na serio istnieją takie sposoby...:)

Odpowiedzi: 10

borek371 nie daj się nabrać. Na allegro sprzedawane są programy takie które moźna za free z internetu sciągnąć. Naciągają tam ludzi i wogole. Tak jak np: przyśpieszacze do komputerów. Chodzi ci komp szybciej i system ładuje ale czyjim kosztem ??? Nic za darmo. System ci sie bardzo mulu w calkowitym zaladowaniu usuwam plik 10MB w w granicach 5–15sekund czesto muli mi sie podczas wyłaczania programów (nawet winampa). Juź otych programach TV za FREE nie wspomne gdzie zamieszczają LINKI DO DARMOWYCH STRON Z TRANSMISJĄ A PROGRAM TYLKO SIE ZNIMI ŁACZY! ! ! No i te inny programy szpagat w 7 dni odmien swoje zycie BIG LIVE itp. Pozatym z eMule wszystko sciągniesz za free.
A jeszcze co do program przyśpieszającego Download to napewno takiego czegoś nie ma administrator sieci pozatym wszystko widzi co się dzieje tak wiec zadnych trików nie warto stosować.

Pozdrawiam,
NoxViLL
NoxViLL
Dodano
12.04.2005 10:20:15
borek371 nie daj się nabrać. Na allegro sprzedawane są programy takie które moźna za free z internetu sciągnąć. Naciągają tam ludzi i wogole. Tak jak np: przyśpieszacze do komputerów. Chodzi ci komp szybciej i system ładuje ale czyjim kosztem ??? Nic za darmo. System ci sie bardzo mulu w calkowitym zaladowaniu usuwam plik 10MB w w granicach 5–15sekund czesto muli mi sie podczas wyłaczania programów (nawet winampa). Juź otych programach TV za FREE nie wspomne gdzie zamieszczają LINKI DO DARMOWYCH STRON Z TRANSMISJĄ A PROGRAM TYLKO SIE ZNIMI ŁACZY! ! ! No i te inny programy szpagat w 7 dni odmien swoje zycie BIG LIVE itp. Pozatym z eMule wszystko sciągniesz za free.
A jeszcze co do program przyśpieszającego Download to napewno takiego czegoś nie ma administrator sieci pozatym wszystko widzi co się dzieje tak wiec zadnych trików nie warto stosować.

Pozdrawiam,
NoxViLL
NoxViLL
Dodano
12.04.2005 10:20:15
Myśle źe nie ma takiej opcji tylko tani kit na allegro ktoś sprzedaje i robi sobie tym POZYTYWY, załacz sobie dsl 2 mb i bedziesz na mase szybko turlał kawałki z neta :)
WaGonik
Dodano
08.04.2005 16:18:09
Nie rozumiesz?
Jaką masz gwarancję, źe za te 5zł nie dostaneisz właśnie takiej informacji ?
Inną sprawą jest to, źe skoro przepustowość łącza jest limitowana od strony dostawcy to ....... – domyśl się.
Zawszem ozesz jeszcze kupić modem, a łaściwie 4 i mieć 4 linie telefoniczne – niektóre modele dawały moźliwość programowego łaczenia przepustowości – miąłbyś w takim wypadku nawet 4x szybciej niź z jednym modemem.
Rebe
Dodano
07.04.2005 11:45:51
No wlasnie przypatrzcie sie na swoje posty....piszecie mi o tym zeby sobie kupic 2x szybsze lacze u operatora...albo super szybki pakiet...lol?? a ja sie chcialem tylko dowiedziec czy jest to mozliwe co pisze ten koles ...czytajcie uwaznie pytania :wink:
borek371
Dodano
07.04.2005 11:28:32
Najleprzy sposób na szybszy net to kupno SUPER SYSTEMU w Lotto trafienie 6 i kupno zaj... szybkiego pakietu u jakiegoś operatora ale warunek – Operator nie morze być z allegro bo wałka ci zrobią :wink:
Pan i pastuch
Dodano
07.04.2005 04:30:43
borek371:

a ja tylko chcialem zapytac zawodowców...ale widze ze takich tu niema:/

Jak to nie? Masz przecieź odpowiedź:

Rebe:

A sposób jest – wykupujesz, borek371, 2x "szybszy" dostęp u dostawcy .

Nie daj się nabrać na gadki allegrowiczów :P
Mrówek
Dodano
06.04.2005 22:50:59
gusio wiesz gdzie takie sposoby mozesz sobie wsadzic....
a ja tylko chcialem zapytac zawodowców...ale widze ze takich tu niema:/
borek371
Dodano
06.04.2005 22:48:01
gusioo:
Jak chcesz to podam Ci mój sposób na sciąganie gier: Idę do sklepu.
Sposób objęty jest licencją GNU GPL.

Chyba Cię, gusioo, pogięło z takimi radami.

A sposób jest – wykupujesz, borek371, 2x "szybszy" dostęp u dostawcy .
Rebe
Dodano
06.04.2005 21:14:17
Jak chcesz to podam Ci mój sposób na sciąganie gier: Idę do sklepu.
Sposób objęty jest licencją GNU GPL.
Anonymous
Dodano
06.04.2005 21:04:34
borek371
Dodano:
06.04.2005 20:58:15
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1