Style XP (help)

Witam, otóź niedawno pobrałem sobie program "StyleXP 3.03", który umoźliwia w łatyw sposób zmiane wyglądu Windowsa itd.
Zmienilem sobie dzięki jego pomocy ekran w którym ładuje sie Windows (:P), chyba wiecie o który chodzi taki BootLog jest okienko i pasek ładowania. No i to właśnie sobie zmieniłem na inne i teraz mam problem, poniewaź:
Za kaźdym razem, gdy włączam komputer pojawia mi się:
"Wybierz system operayjny do uruchomienia:"
Pod spodem mam do wyboru:
Windows XP Profesional
Windows XP Profesional

No i jak wybiore to pierwsze to Win załaduje mi sie z tym zmienionym obrazkiem, jak to drugie, to tak jak było przedtem.
Problem w tym, źe juź mnie denerwuje to wybieranie i chce sie tego pozbyć, źeby było wszystko po staremu. Dodam, źe odinstalowanie programu nic nie dało.
Pomóźcie, pozdrawiam!

Odpowiedzi: 3

Ale sytuacje przez to miałem, coś źle podmieniłem i komputer nie chciał się włączyć, bo po chwili botowania jakby sie restartował i tak w kółko 0.o
Dopiero podmieniłem stary plik nowym od kolegi =/
Musiałem wchodzić przez konsole przywracania systemu a później bawić się w rejestrze, źeby dane odzyskać...
Whatever, dzięki za odpowiedź i sorry za (moźe głupi dla was) topick.
Pozdrawiam.
Quicksilver
Dodano
29.04.2005 23:52:21
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect
Anonymous
Dodano
29.04.2005 20:15:54
Mój plik wygląda tak:
[boot loader]
timeout=30
default=signature(183027b0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
signature(183027b0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional (bootscreen)" /fastdetect /KERNEL=kernel1.exe
signature(183027b0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

Co mam zrobić, co mam usunąć, źeby było OK? Nie chce niczego spsuć!
Quicksilver
Dodano
29.04.2005 19:07:39
Quicksilver
Dodano:
29.04.2005 18:57:19
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1