style w win xp
Mam dziwny problem ze stylami w win xp pro okna, przyciski i pasek zadan maja styl klasyczny a nie win xp, kiedy probuje to zmienic zmienia sie tylko kolor, lub wszystko pozostaje bez zmian :cry: Co zrobic, aby moj pulpit stal sie pulpitem win xp a nie win 98?? prosze o pomoc!! z góry dziekuje
Odpowiedzi: 10
moniuszka4@o2.pl dzieki bardzo Bobi_robert :)
Nie wiem czy sfc /scannow traktuje Lune jako plik systemowy i tym samych czy ja przywroci
Sprawdz
Poza tym mozesz uzyc trybu naprawy systemu
Ewentualnie podaj maila na PW to podesle Ci potrzebne pliki (ok. 5 MB)
Sprawdz
Poza tym mozesz uzyc trybu naprawy systemu
Ewentualnie podaj maila na PW to podesle Ci potrzebne pliki (ok. 5 MB)
nie nie mam w tym katalogu folderu ani pliku kompozycji o nazwie luna :( jak moge go zdobyc?? :(
moniuszka4:
...w katalogu C:WINDOWSResourcesThemes jest folder pilkow o nazwie Avlon i plik kompozycji o takej samej nazwie
Nie masz tam pliku kompozycji i katalogu Luna ??
A masz spatchowany plik uxtheme.dll ? Skoro nie masz StyleXP to jak chcesz zapodać styl ?
O uxtheme.dll jest w archiwum wraz z linkiem.
O uxtheme.dll jest w archiwum wraz z linkiem.
a gdzie to zmieniasz ? w ustawieniach masz kilka zakladek, pobaw sie dokladniej, moze tu jest blad w twoich poczynaniach
sprawdzilam i usługa kompozycje jest właczona, nie bawilam sie programami takimi jak style xp a w katalogu C:WINDOWSResourcesThemes jest folder pilkow o nazwie Avlon i plik kompozycji o takej samej nazwie
Zobacz czy masz właczona usluge Kompozycje (services.msc wpisz w uruchom i sprawdz)
Bawiłas sie jakimis StyleXP czy innymi programami tego typu ??
Zobacz czy masz cos w katalogu C:WINDOWSResourcesThemes
Bawiłas sie jakimis StyleXP czy innymi programami tego typu ??
Zobacz czy masz cos w katalogu C:WINDOWSResourcesThemes
Strona 1 / 1