Styl XP
Mam powaźny problem
Nie wiem jakim cudem jak klikam w Właściwości Ekranu, przechodza na zakładkę kompozycje, jakims cuem znikneło mi Windows XP, jest Moja Aktualna Kompozycja, Klasyczny Windows, więcej kompozycji w trybie online oraz Przeglądaj. wie moźe ktos jak przywrucić bez reinstalki Kompozycje Windows XP?? Zaznaczam źe mam Windows XP Professional Edition. Błagam was wiara o pomoc!! A znikneła mi ta opcja po odinstalowaniu programu Longhorn Transformation Pack.
Nie wiem jakim cudem jak klikam w Właściwości Ekranu, przechodza na zakładkę kompozycje, jakims cuem znikneło mi Windows XP, jest Moja Aktualna Kompozycja, Klasyczny Windows, więcej kompozycji w trybie online oraz Przeglądaj. wie moźe ktos jak przywrucić bez reinstalki Kompozycje Windows XP?? Zaznaczam źe mam Windows XP Professional Edition. Błagam was wiara o pomoc!! A znikneła mi ta opcja po odinstalowaniu programu Longhorn Transformation Pack.
Odpowiedzi: 6
dobra, działa, dzieki wielkie za wszelka pomoc!!
Kolejna reprymenda, zacznij no chłopie z funkcji zmień korzystac.
Bobi
Kolejna reprymenda, zacznij no chłopie z funkcji zmień korzystac.
Bobi
dalej to samo :/
Virus233:
nie moźna załadować kompozycji poniewaź usługa kompozycji nie jest uruchomiona. Jak ją włączyc??
start –> uruchom –> services.msc –> OK
usługa : kompozycje i uruchamiasz (jeśli jest włączona, to ją wyłącz i uruchom ponownie)
nie moźna załadować kompozycji poniewaź usługa kompozycji nie jest uruchomiona. Jak ją włączyc??
wielkie dzięki Ci ziomek
masz tu minimalnie zmodyfikowaną kompozycję windows XP
// zmień rozszerzenie na .theme
// zmień rozszerzenie na .theme
Strona 1 / 1