STRASZNIE WOLNE uruchamianie + system nie widzi prefetch

Ludzie pilnie potrzebuje pomocy mam xp pro (okrojona –nlite'm) a problem polega na tym źe system nie widzi folderu WOGÓLE nie widzi prefetch nie wie co to itd. powiedzcie co robić juź powiem z góry źe reinstalle i endableprefetcher = 3 NIC NIE DAJE folder C:win_xpprefetch JEST NON STOP PUSTY :( załamać się moźna instalowałem system z pełnego spamu dysku i teź tak jest :| co jest ?!? nie wiecie moźe co jeszcze moźe być przyczyną tego źe system po bootowaniu uruchamia się 2 cholerne minuty dysk defragmentuje formatuje i nic :|

+ dodam źe włączałem i wyłączałem hormonogram zadań .... teź nic

Hehehelllppp plizzzz ... wierze w was :)

Odpowiedzi: 6

system jest świeźo po instalce brak robactwa nie mam nic co by mu mogło zaszkodzić jest tylko norton i gg a całość (nav i gg) uruchamia się AŻ 2 MIN CHOLERY MOŻNA DOSTAĆ

+ zauwaźyłem źe tworzy mi się plik os848618.bin na C:/ i to nieregularnie raz jest raz nie
DaMcio
Dodano
26.11.2004 15:43:50
Robactwo wytropione ??
Ile wg Ciebie to ten dlugi czas oczekiwania na pelne zaladowanie ??
Norton "lubi" i potrzebuje wiecej czasu
Bobi
Dodano
26.11.2004 15:38:39
uruchamia mi się TYLKO gg i norton anty vir przejechany mam rejestr tylko te 3 się uruchamiają
DaMcio
Dodano
26.11.2004 15:27:21
Np. przęładowany autostart – msconfig i jakie klucze run w rejestrze za to odpowiedizalne.
Do tego jakie wchodzenie antywirusa czy podobnego programu.
Przy nie dość szybkim procesorze, a szczególnie przy małej ilości – duźych potrzebach systemu na starcie – RAM–u tak isę moźe dziać.
Rebe
Dodano
26.11.2004 15:22:52
nie chodzi mi o uruchamianie (proces gdy widze ekran windows xp i lata niebieski pasek ) chodzi mi oto kiedy uruchomi się systyem i mają się uruchomić programy np. gg itd.
DaMcio
Dodano
26.11.2004 15:08:27
nie chodzi mi o uruchamianie (proces gdy widze ekran windows xp i lata niebieski pasek ) chodzi mi oto kiedy uruchomi się systyem i mają się uruchomić programy np. gg itd.
DaMcio
Dodano
26.11.2004 15:08:27
DaMcio
Dodano:
26.11.2004 14:01:42
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1