straciłem pulpit pomocy błagam!!!!!
Ludzie błagam o pomoc,nie mam czasu przeszukiwać forum a mam wielki problem i muszę go natychmiast naprawić!!!
Zainstalowałem Windows 7 transformation pack 3.0 i chyba mam złego kompa bo gdy komp się włącza nie mam pulpitu!!!
Mogę się posługiwać tylko menegerem zadań!! nie mam paska start i pulpitu wszystko muszę otwierać przez menegera zadań.. proszę proszę proszę o pomoc,jak to naprawić i żeby obeszło się bez formata...chciałem dodać że widać tylko tapete...
Odpowiedzi: 5
Cieszę się, że jest OK i to mi wystarczy :lol:
podmieniłem plik i problem rozwiązany,all działa ok,kolego dziękuję Ci bardzo za pomoc,gdyby nie Ty miałbym przewalone,dzięki dzięki dzięki,gdybym mógł Ci się jakoś odwdzięczyć to pisz na gg - 13322545 dzięki jeszcze raz :D
Mogę Ci to przedyktować, ale na Twoją odpowiedzialność. Zabawa z rejestrem może się skończyć smutno, a widzę, że nigdy tego nie robiłeś. Jednak na początek podmień plik explorer.exe z płyty instalacyjnej tak jak jest to opisane w FAQ.
Wielkie dzięki za pomoc kolego,ale explorer.exe wpisany w nowe zadanie nie działa...czytałem o tym w dziale FAQ ale niestety nie wiem jak to zrobić,nie rozumiem tego,jakieś klucze tam są,nie rozumiem,gdybyś mógł mi z tym pomóc to proszę bardzo o pomoc....
Pozdrawiam i dzięki za reakcję.
[quote=Tommy_1000]Mogę się posługiwać tylko menegerem zadań!![/quote]
Nie wrzeszcz. Powoli. W menadżerze zadań wejdź w zakładkę Aplikacje, kliknij Nowe zadanie... i wpisz explorer.exe i OK.
[quote=Tommy_1000]żeby obeszło się bez formata...[/quote] Format ....??? A co to jest ?
A jak się uspokoisz, a sytuacja będzie się powtarzać to wejdź do "przyklejonego" FAQ w tym dziale i poczytaj "Nieuruchamiający się explorer.exe ...."
Strona 1 / 1