STOP : c000021a bład kryryczny nic nie dziala help!

po zainstalowaniu firewala chcialam zrobic restarta. i mi wtedy pokazalo blue screen z napisem ze proces systemowy logon zostal nagle zamkniety ze skutkiem 0xc0000034 i ze blad krytyczny i sys zostalzamkniety
i tak ciagle. tryb awaryjny itd nie reaguje,
jedyne co sie dzieje to to ze najdalej dochodzi do ekranu z naposem windows XP i paskiem loadowania systemu po ktorym zawsze byla plansza ze zapraszamy itd. a teraz tylko wyskakuje blad krytyczny zawsze.
błagam o pomoc!
zagladalam do netu ale tam tylko kaza zmienic nazwe kompa ! a jak ja mam to zrobic nie majac dostepu do ustawien?

Odpowiedzi: 4

problemy zaczely sie kiedy odinstalowalam avasta i zle sie odinstalowal i pisalo zeby ponownie zainstalowac.

no to go zainstalowalam i chciala restart i wtedy pierwszy raz byl problem z uruchomieniem, ale pomogl tryb awaryjny i przywracanie systemu..
a teraz to nawet tryb awaryjny nie dziala.
ewelina1985
Dodano
04.11.2005 20:28:32
A konsola odzyskiwania– opcja ładowania lub z cd z Windowsem XP – i polecenie rstrui.exe (z nie pamiętam jakim przełącznikiem)??
Peter_l
Dodano
04.11.2005 19:40:21
firewal to kerio
hm... nie mam kopii na dyskirtce ani nigdzie...a w kompie jedyne co sie uruchamia to bios, reszta niereaguje i nie mam mozliwosci operowania w trybiw awaryjnym....

totalna klapa!
i w dodatku orginał milenium nie chce dzialac! dlaczego?!?!?! juz kiedys probowalam ten sam orginal ( po formacie ) i nic
czemu moj komp nie chce wgrywac systemu? ( w serwisie dopiero mi wgrali xp)
ewelina1985
Dodano
04.11.2005 19:25:47
Próbowałaś przywrócć rejestr z kopii albo zrobic naprawę systemu?
Co to za firewall?
Bobi
Dodano
04.11.2005 14:12:33
ewelina1985
Dodano:
04.11.2005 10:44:56
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1