STOP: 0x0000008E
Witam!
Mam ten sam błąd co Lia (chodzi o ten STOP: 0x0000008E) Jednam problem zaczą występować po zainstalowaniu Kasperskiego Pro. Usunąłem go ale nic nie pomogło. A w dodatku w dodaj usuń zamiast spisu programów jest czarny prostokąt.
Proszę o pomoc.
Mam ten sam błąd co Lia (chodzi o ten STOP: 0x0000008E) Jednam problem zaczą występować po zainstalowaniu Kasperskiego Pro. Usunąłem go ale nic nie pomogło. A w dodatku w dodaj usuń zamiast spisu programów jest czarny prostokąt.
Proszę o pomoc.
Odpowiedzi: 5
Bobi:
Tomi, zerknij sobie do tego topicu: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=38792
Co prawda występuje tam białe pole, ale to nie waźne, waźne źe prawdopodobnie uszkodzone jest jakies wejście programu w podanym kluczu.
Jeśli nie będziesz mógł tego ręcznie zlokalizowac przyprzyda się jakiś program sterujący Dodaj/Usun, który pozwoli na weryfikację poprawnosci wpisów w tymźe miejscu, np. Add/Remove Pro
Jeśli to nie pomoźe to, spróbuj przerejestrowac biblioteki: appwiz.cpl, mshtml.dll, oledb32.dll
Niestety w temacie który mi podałeś nie ma rozwiązania gdyź nie mam zainstalowanego AutoCad ani nie posiadam wartości DisplayIcon. zainstalowałem sobie programik który mi poleciłeś jednak nie wiem co z nim zrobić :oops: Nie wiem teź jak przerejestrować te biblioteki dll. :oops: Ale wkońcu gdybym wiedział to bym się nie pytał. :wink:
Tomi, zerknij sobie do tego topicu: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=38792
Co prawda występuje tam białe pole, ale to nie waźne, waźne źe prawdopodobnie uszkodzone jest jakies wejście programu w podanym kluczu.
Jeśli nie będziesz mógł tego ręcznie zlokalizowac przyprzyda się jakiś program sterujący Dodaj/Usun, który pozwoli na weryfikację poprawnosci wpisów w tymźe miejscu, np. Add/Remove Pro
Jeśli to nie pomoźe to, spróbuj przerejestrowac biblioteki: appwiz.cpl, mshtml.dll, oledb32.dll
Problem z błędem STOP juź nie aktualny gdyź zrobiłem format dysku. Jednak nawet po formacie w dodaj usuń jest czarny prostokąt zamiast spisu programów! Zainstalowałem sterowniki 43.45 jakie są polecane na tej stronie do Gefroca 4 MX 440. Nic nie pomogło Usunąłem je i za pomocą Driver Cleaner 3 oczyściłem system. Zainstalowałem najnowsze stery ze strony www.nvidia.pl teź nic nie dało. Na 100% nie mam źadnych syfów na kompie. Prosze o pomoc.
ToMi_16:
Witam!
Mam ten sam błąd co Lia ...
Proszę o pomoc.
Nie wiem czy Lia się ucieszy, źe jakieś błedy ma.
To moźe skoro juź do 8E doszedłeś raczłbyś napisac czego się w archiwum doczytałeś, albo nawet na stronach MS, jakie podjąłeś kroki celem likwidacji problemu, bo stwierdzneie ,źe KAV–a wywaliłeś to troche mało – szczególnie, źe odinstalowanie tego programu nie powoduje usunięcia wszysktich jego plików, a pewnie i wpisów w rejestrze.
Strona 1 / 1