STO PYTAŃ DO............. KTO MI ODPOWIE........????
KTO MI POWIE DLACZEGO JAK PRZEGRYWAM MUZYKE Z KOMPA TO PO OK 10 NAGRANYCH PIOSENKACH KOLEJNE POSENKI SIE PRZERYWAJA I ZACINAJA????
Odpowiedzi: 6
dodka19:
Firma LG
Chodziło mi o firmę/nazwę płyt na których występuje problem.
Jakim programem nagrywasz płyty?
A bios nagrywarki, to program który nią steruje, znajduje się w ukłądzie elektronicznym w nagrywarce. Moźna go zmieniać np. na nowsze wersje. Często wgranie nowszego biosu naprawia jakieś tam błędy. Ale więcej szczegółów jak i bios do swojego napędu znajdziesz na stronie www.cdrinfo.pl
Firma LG ale ja patrzylam na zmniejszenie predkosci i nie mozna jeje zmniejszyc.A co to jest ten b... cos tam???
dodka19:
a plyty jakies takie 650Mb
A firma??
Spróbuj nagrać płytę z prędkością powiedzmy 24x lub 16x odsłuchaj ją i zobacz jak będzie.
Jeźeli dalej będą trzaski: spróbuj innych płyt, wgraj nowszy bios.
Sory nie wiedzialam ze to tak jest.A wiec tak predkosc mam x48 nagrywarka LG a plyty jakies takie 650Mb
NIE KRZYCZ – capslock = krzyk
Zmniejsz prędkość nagrywania, to jest najczęstszy właśnie objaw tego. Szczególnie na płytkach z niźszych półek.
Poza tym napisz jaka nagrywarka, jakie płytki, prędkość nagrywania, czym nagrywasz itp.
Zmniejsz prędkość nagrywania, to jest najczęstszy właśnie objaw tego. Szczególnie na płytkach z niźszych półek.
Poza tym napisz jaka nagrywarka, jakie płytki, prędkość nagrywania, czym nagrywasz itp.
1. http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22587
2. Do tego CAPS LOCK Ci sie chyba zacial.
2. Do tego CAPS LOCK Ci sie chyba zacial.
Strona 1 / 1