sterowniki
http://softcoffee.net/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=19
moze kogos zainteresuje...
tomek83
moze kogos zainteresuje...
tomek83
Odpowiedzi: 9
Piszący_Bzdury:
Tomek za przeproszeniem od..... się ode mnie jak jesteś tak tępy źe nie wiesz do czego słuźy Aida32 to juź nie moja wina ale mam dziś dobry dzień więc omówię instalujesz a on ci pokazuje jakie masz sterowaniki prawym przyyciskiem najeźdzasz na karte graficzną klikasz uaktualnij i podaje ci strone i ścigasz
:evil: więc więcej nie pisz takich głupich wypowiedzi sam jesteś piszący bzdury
No comment 8)
Piszący_Bzdury:
Tomek za przeproszeniem od..... się ode mnie jak jesteś tak tępy źe nie wiesz do czego słuźy Aida32
Przyhamuj, chłopczyku... Zajmij się pomaganiem.
Tomekk:
Piszący_Bzdury:
Uaktualnić sterowniki najlepiej
Pozdrawiamaida32.hu
Ciekawa wypowiedź.
Nie zabardzo moźna się nawet domyśleć co masz na myśli.
No ale przecieź jesteś "Piszący Bzdury"
Tomek za przeproszeniem od..... się ode mnie jak jesteś tak tępy źe nie wiesz do czego słuźy Aida32 to juź nie moja wina ale mam dziś dobry dzień więc omówię instalujesz a on ci pokazuje jakie masz sterowaniki prawym przyyciskiem najeźdzasz na karte graficzną klikasz uaktualnij i podaje ci strone i ścigasz
:evil: więc więcej nie pisz takich głupich wypowiedzi sam jesteś piszący bzdury
ps.Tomekk i po co to "No comment" posta nabijasz.
Aplikacja diagnostczna AIDA 32 daje m/i moźliwość uaktualnienia sterowników za jej pomocą.
W odpowiednich sekcjach programu, znajdują się linki do stron z driver`ami ( o to zapewne chodziło ).
Zgadzam się z wypowiedzią kolegi Tomekk`a.
Piszący_Bzdury jeśli juź podajesz info o danym sofcie to rób to tak, aby user nieznający owego programu mógł się zorientować jakie jest jego przeznaczenie i co miał autor postu na myśli.
W odpowiednich sekcjach programu, znajdują się linki do stron z driver`ami ( o to zapewne chodziło ).
Zgadzam się z wypowiedzią kolegi Tomekk`a.
Piszący_Bzdury jeśli juź podajesz info o danym sofcie to rób to tak, aby user nieznający owego programu mógł się zorientować jakie jest jego przeznaczenie i co miał autor postu na myśli.
Piszący_Bzdury:
Pozdrawiamaida32.hu
Ciekawa wypowiedź.
Nie zabardzo moźna się nawet domyśleć co masz na myśli.
No ale przecieź jesteś "Piszący Bzdury"
Pozdrawiamaida32.hu
Pozdrawiamaida32.hu
Morticja:
szukam sterownika geforce mx 400 nvida do sciagniecia.pilne.Moze jakies namiary na strony.Dzieki.
Moźe poszukaj najpierw tutaj lub potem ewentualnie tutaj
Pozdrawiam.
Moj adrs morticja@interia.pl lub forum pogaduszki pod tą samą nazwą.Cześć.
szukam sterownika geforce mx 400 nvida do sciagniecia.pilne.Moze jakies namiary na strony.Dzieki.
Strona 1 / 1