sterowniki Zaaraa mnie rozniesie :?

jestem bardzo zdenerwowany wiec moge pisac rozne brzydkie rzeczy

)juz napisalem ale skasowalem(

ludzie noo jest tak mam zainstalowany sterownik do kabelka usb (Tak DO KABLA USB STEROWNIK) i ten sterownik ktory mi sie za przeproszeniem zainstalował... jest zły .... i chce zainstalować nowy na którym owy kabelek będzie mi juź działał nO ALE 39249782 mać wielcy WYNDOWS przez swoje pi)#&48 pomoce ułatwienia i duperele dla skończonych dałnów MI WSZYSTKO UTRUDNIA ja nie wiem
klikam ze chce ten nowy sterownik to on mi k*#74 mać instaluje stary
wybieram źe chce zainstalować z listy jest zaznaczone i nic na chama sie instaluje stary
więc moje pytanie
JAK MOGE USUNĄĆ Z LISTY WSZYSTKIE ((NAJLEPIEJ PASUJĄCE Wg WINDOWSA )) STEROWNIKI...

Odpowiedzi: 11

DaMcio:
a co do nero to niestety się mylisz :]
No wlasnie ze kurna nie myle sie. Sprawdzilem przed chwila :P .
Nero ma narzedzie ktore nazywa sie Nero Info Tool i ono pokazuje pliki driverow.
EL NINO
Dodano
15.04.2006 04:37:37
DaMcio:
JAK USUNĄĆ STEROWNIKI Z LISTY STERWONIKÓW KTÓRE TEN P3030 SYSTEM INSTALUJE

Ej w gorącej wodzie kąpany grafik , prosisz czy grozisz?, chcesz pomocy to ładnie poproś . co Ty myślisz źe jak nawailisz kupę w postaci takiego bełkotu jaki dałes wyraz to ktoś Cię potraktuje jakoś szczególnie?.

no akurat nie jestem komórkowcem ale grafikiem i nie jestm jak te dekle

Jesteś , bo nawet 11 letni grzdyl co przed chwilą obok mnie stał, wie źe wystarczy z folderu INF usunąć *.inf (informacje instalatora) z nazwą sterownika o który nam chodzi , by system ślepy pozostał na pozostałe pliki będące na dysku od niego.
I to by było na tyle.
Seeker
Dodano
14.04.2006 01:39:56
Bana to dostać rzeczywiściem mógłbyś za ponowione krzyki
JAK MOGE USUNĄĆ Z LISTY WSZYSTKIE ((NAJLEPIEJ PASUJĄCE Wg WINDOWSA )) STEROWNIKI
i w kolejnym poscie
– o tym, źe zaimek "ten" stosuje isę zwykle gdy juź się o czymś mówiło tylko tak dla sportu wspominam;

za wybiórcze czytanie odpowiedzi do Ciebie kierowanych:
Z listy – BTW nie krzycz – to w managerze sprzętu moźesz odinstalować sterowniki.
– chyba tak lepiej niź uznać, źe przeczytałeś, zrozumiałeś, ale juź na zakładki sam, bez wskazania przez EL NINO, kliknąć nie zechciałeś .To bowiem wskazywałoby na zdecydowanie przypadłości , ktore nie tyle bana ile ....... wymagają.

Rekapitulując napiszę:
Wiecej uwagi w tym co i jak piszesz, więcej jej przy czytaniu odpowiedzi, a moźe ....... morałów nie będziesz musiał przyswajać.
Rebe
Dodano
13.04.2006 20:18:27
Bana to dostać rzeczywiściem mógłbyś za ponowione krzyki
JAK MOGE USUNĄĆ Z LISTY WSZYSTKIE ((NAJLEPIEJ PASUJĄCE Wg WINDOWSA )) STEROWNIKI
i w kolejnym poscie
– o tym, źe zaimek "ten" stosuje isę zwykle gdy juź się o czymś mówiło tylko tak dla sportu wspominam;

za wybiórcze czytanie odpowiedzi do Ciebie kierowanych:
Z listy – BTW nie krzycz – to w managerze sprzętu moźesz odinstalować sterowniki.
– chyba tak lepiej niź uznać, źe przeczytałeś, zrozumiałeś, ale juź na zakładki sam, bez wskazania przez EL NINO, kliknąć nie zechciałeś .To bowiem wskazywałoby na zdecydowanie przypadłości , ktore nie tyle bana ile ....... wymagają.

Rekapitulując napiszę:
Wiecej uwagi w tym co i jak piszesz, więcej jej przy czytaniu odpowiedzi, a moźe ....... morałów nie będziesz musiał przyswajać.
Rebe
Dodano
13.04.2006 20:18:27
dzięki za rade El nino
bo te roboty 21 wieku to prędzej dadzą ci bana i jakieś morały niź sensowną odpowiedź
a co do nero to niestety się mylisz :]

pozdro
DaMcio
Dodano
13.04.2006 19:04:45
Jak usunac mowisz ? Wylacz sobie systemowe przywracanie, wejdz we wlasciwosci tego czegos co to instalujesz, kliknij bodajze na zakladke szczegoly i powinienes znaalezc mala liste plikow sterownika. Odnajdujesz na dysku pliki i usuwasz.
No chyba ze znajdziesz jakis program potrafiacy usunac sterowniki akurat do Twojego sprzetu. Driver Cleaner z pewnoscia tego nie zobaczy.
Nero mial chyba cos takiego ? Chyba, ze co mi sie popierdółkowało.
EL NINO
Dodano
13.04.2006 14:51:45
no akurat nie jestem komórkowcem :]
ale grafikiem i nie jestm jak te dekle źe system im sie uruchamia 2 minuty mają 500 ikonek w trayu, niezliczonąluczbe wirów trojanów ... uźywają internet explorera ... nie defragmenutją twardziela w niczym sie nie orjętują, jak dostaną tylko płytke to aby włoźyć i kliknąć next next next i ma działać ... i oczywiście komputer dla nich to tylko słuźy do pieprzonego gadulca (ja uźwyam aqq :/) i do grania ewentualnie w super gry a jak im nie działa to furomata fourmata :O
a i rozmawiają z pomocą techniczną neostrady ...
(jaki pan ma komputer ? – aa mam PENTIUM 4
(aha a ma pan fajerwala ? – yy a co toooo )
wqrwiają mnie tacy ludzie więc prosze mnie tak nie nazywać :]

poza tym odczepcie sie była 2 ga w nocy nadłubałem sie jak ... i nic nie wyszło
i nie kczańcie źe potrzebujecie jakieś DAAANE na temat kabla
bo ja sie pytam JAK USUNĄĆ STEROWNIKI Z LISTY STERWONIKÓW KTÓRE TEN P3030 SYSTEM INSTALUJE
inaczej tego sie raczej nie da sformuować

z góry dzięki za pomoc
DaMcio
Dodano
13.04.2006 14:27:54
Rebe:
...ale........ czy ja mam robić za omnibusa tylko dlatego, źe Autor poza krzykiem ,wstawianiem ciągu cyfr i maskowaniem słów brzydkich nic napisać nie potrafi?

ano zapracowałeś sobie na tego Omnibusa solidnie, więc się nie zźymaj za bardzo na takie traktowanie przez większość userów. Póki co zbieraj skrupulatnie fusy po kawie, albo zafunduj sobie taki kryształowy bibelot odpowiedniego kształtu.
Endrju
Dodano
13.04.2006 13:18:41
Endriuj – tyle to nawet ja po ogładaniu teksów "komórkowców" mogłem się domyslec, ale........ czy ja mam robić za omnibusa tylko dlatego, źe Autor poza krzykiem ,wstawianiem ciągu cyfr i maskowaniem słów brzydkich nic napisać nie potrafi?
Rebe
Dodano
13.04.2006 11:54:36
Rebe:
ten sterownik do kabla to pewnie przewodu USB od "komóry", bo one tak mają. Ale kolega "Pytalski" nie raczył napisać o tym, jak teź o innych szczegółach jakiej firmy ten kabel, typ kabla itp.
Endrju
Dodano
13.04.2006 10:27:23
Brzydko to ja napisze :
Gówno źeś podał, a nie dane mogące pomóc w zdiagnozowaniu i rozwiązaniu problemu.
To mniej więcej komplet informacji, które mozna Ci przekazać na temat tego coś napisał.

Zapytam przy okazji : Co to jest sterownik do kabla, bo moja iwedza tak daleko nie isęga, bym mógł sie na takim poziomie obracać . Wydawało mi isę, źe jest kontroler USB na płycie/ karcie roszerzeń z jednej, a sprźet do neigo podłączany z drugiej. To źełaczenie odbywa się przewodem to juz akurat szczegół.
O tym, źe w wypadku sprzetu USB istotna jest kolejność operacji w zakresie podłączania sprzetu i instalacji sterownika parę razy pisano na forum, a i producenci sprźetu informacje o kolejnych krokach podają.

PS.
Nie napiszę jakich informacji nie podałeś, bo i po co? – Skoro Tobie się nie chciało .
Rebe
Dodano
13.04.2006 10:13:28
DaMcio
Dodano:
13.04.2006 03:54:58
Komentarzy:
11
Strona 1 / 1