Stary komputer...co z nim zrobic?
Mam w domu 3 komputery. Jeden moj, drugi siostryi trzeci jun nieuzywany. Nie bardzo wiem co mozna z nim zrobic... Wiem ze sa jakies punkty gdzie skupuja, ale nawet nie wiem ile moze byc wart taki sprzet:
Celeron 400mhz, 192 SDRAM, Jakas karta graficzna 16mb, karta dzwiekowa i dysk seagate 20gb. Jakby ktos znal adresy skupow w poznaniu to bylbym wdzieczny.
Celeron 400mhz, 192 SDRAM, Jakas karta graficzna 16mb, karta dzwiekowa i dysk seagate 20gb. Jakby ktos znal adresy skupow w poznaniu to bylbym wdzieczny.
Odpowiedzi: 8
To mogles chociaz przekazac go nam na cele naukowe. Ja np. moglbym zajac sie badaniem rozwoju apacha czy tez instalacja php–nuke'a ;p... Te badania sa bardzo wazne dla naszej cywilizacji :mrgreen:
rozkrecilem pudlo i posprzedawalem co sie da... Zostal celeron 400 z radiatorem i wiatrakiem w zestawie za 10zl :D Mam w domu juz moj komp jako administracyjny a 3 piec mi juz byl niepotrzebny.
Mateush:
A moze postaw w domu serwer. Ten komp bylby wystarczajacy. Instalujesz jakies distro Linuxa albo kupujesz Windowsa 2003 Server i jestes adminem ;p.
PS. Za podsuniecie genialnego pomyslu wezme co najwyzej 1 Gb na konto ;ppp.
ROTFL
A moze postaw w domu serwer. Ten komp bylby wystarczajacy. Instalujesz jakies distro Linuxa albo kupujesz Windowsa 2003 Server i jestes adminem ;p.
wojtekm22:
Nie bardzo wiem co mozna z nim zrobic...
Powiem zupełnie z innej beczki :) ja moją karte grafiki (1mb) oprawiłem w ramke i przyczepiłem do sciany nad biórkiem :D :D
Dysk wydaje mi sie ze jest sprawny, mowie ze wydaje mi sie poniewaz u mnie dziala bez zarzutu. Jest to:
Seagate U Series 5 20Gbytes Model: ST320423A i chcialbym za niego 80zl. Wszelkie pytania badz sugestie prosilbym skierowac pod adres wojtekm22@wp.pl
Seagate U Series 5 20Gbytes Model: ST320423A i chcialbym za niego 80zl. Wszelkie pytania badz sugestie prosilbym skierowac pod adres wojtekm22@wp.pl
a ten dysk jest sprawny :?: jezeli tak to za ile chcialbys go sprzedac :?: w razie co zapraszam na gg : 1445664
wszystko bez wiekszych problemow spylisz na allegro,moze za duzo na tym nie zarobisz,ale zawsze na pewno wiecej niz na skupie
a jeśli jest jakiś sposób, źeby zmusic ten config do obsługi dysków ata100, to biorę ten złom 8)
a jeśli jest jakiś sposób, źeby zmusic ten config do obsługi dysków ata100, to biorę ten złom 8)
Strona 1 / 1