start XP widać pulpit i nic więcej
Witam. Mam problem ze startem XP otórz podczas uruchamiania XP dobrze jest do momentu gdy pokazuje się pulpit , ale nie widać na nim źadnych ikon ani paska menu start nie moźna wejść w źadne uatawienia jednym słowem kicha . Proszę o pomoc bo nie wiem w czym rzecz.
Odpowiedzi: 13
cholera kumpel zrobił formata nie sprawdzę czy to działa napiszcie czy to jest jakiś robal jak da radę to napiszcie jaki
problem w tym źe nie mogę zainstalować źadnego firrewola pisze mi źe jest juź zainstalowany
ja mialem taki problem u siebie na kompie i pomoglo zainstalowanie firewalla (konkretnie Kerio Personal Firewall) sprobuj go u siebie zainstalowac to moze pomoc... jesli bedzie dobrze to napisz
Co jest grane kumpel ma ten sam problem co zrobić moźe katoś miał juź taki przypadek ? czekam na pomoc .
nie mówię źe nie moźna tego naprawić wręcz przeciwnie , ale nie miałem czaasu źeby się w to bawić. Uwaźam , źe to był jakis robal mogłem uruchomić wszystkie programy oprócz antywira mogłem go odinstalowac ale nie moźna było go juź zainstalować. Zdecydowałem się na formatowanie gdyź potrzebuję sprawnego kompa do pracy. Zawsze jestem otwarty na wszelkie sugestie i zazwyczaj nie poddaję się tak łatwo.A moźe miał ktoś podobny przypadek chętnie dowiedziałbym się jak moźna go rozwiązać. POZDRAWIAM
To po co temat na forum zakładac skoro i tak wiesz, ze format to lekarstwo na całe zło?
Nie mów, źe nic nie poskutkowało bo tak naprawdę dopiero temat się zaczął.
Nie mów, źe nic nie poskutkowało bo tak naprawdę dopiero temat się zaczął.
miron1974:
no i nic z tego nie udało się pzywrócić pliku explorer.exe
moze zle to robisz... najpierw musisz zakonczyc dzialajacy proces a potem dopiero uruchomic ponownie... :wink:
no i nic z tego nie udało się pzywrócić pliku explorer.exe wakazówki z przyklejonych tematów nie poskutkowały. próbowałem podmienić plik exe w konsoli odzyskiwania systemu ale po wpisaniu polecenia otrzymałem komunikat skopiowanych plików 0 więc pozostał mi format i teraz juź chodzi jak źyleta. POZRAWIAM
dzięki spróbuje
miron1974:
no dobra tylko jak dostać się do rejestru pzecieź nie mam moźliwości odpalenia go
A uruchomienie Menadźera zadań (CTRL+ALT+DEL wciśnij) i wpisanie mu explorer.exe jako Plik–>nowe zadanie nie przywraca ikon ?? Z poziomu tego menadźera zadań moźesz równieź uruchomić regedit ...
no dobra tylko jak dostać się do rejestru pzecieź nie mam moźliwości odpalenia go
sorki za moje lenistwo zaraz poszukam
Który to juź identyczny temat w przeciągu kilku dni.
W tym dziale masz przyklejony temat zatytulowany FAQ, w nim sekcja o nieuruchamiajacym się explorerze. Sprawdź zawarte tam sugestie, jesli nie pomoźe trzeba bedzie poszukac jakiegoś robactwa w systemie: Hijack This & Silent Runners się przydadzą.
W tym dziale masz przyklejony temat zatytulowany FAQ, w nim sekcja o nieuruchamiajacym się explorerze. Sprawdź zawarte tam sugestie, jesli nie pomoźe trzeba bedzie poszukac jakiegoś robactwa w systemie: Hijack This & Silent Runners się przydadzą.
Strona 1 / 1