Start XP – program wykonał nieprawidłową....
Przepraszam za załoźenie nowego tematu, pewnie juz podobny istnieje ale nie mogę sie doszukać :roll:
Mam problem następujący. Po włączeniu kompa i odpaleniu XP zaraz gdy XP jest gotowy do pracy wyskakuje komunikat "Program wykonał nieprawidłową operację itd". Co jest tego przyczyną i jak się pozbyć tego. Z góry dzięki za pomoc i za świetne forum.
Mam problem następujący. Po włączeniu kompa i odpaleniu XP zaraz gdy XP jest gotowy do pracy wyskakuje komunikat "Program wykonał nieprawidłową operację itd". Co jest tego przyczyną i jak się pozbyć tego. Z góry dzięki za pomoc i za świetne forum.
Odpowiedzi: 3
Vorphalac:
Małe sprostowanie ;)
Po włączeniu XP wyskakuje komunikat "System odzyskał sprawność po powaźnym błedzie...itd". Moźe skorzystać z przywracania systemu? Pomocy...
Najpewniej coś w rejestrze się sypie. Np. z winy przetaktowania, ale to juź tylko wróźenie brakiem informacji podstawowych spowodowane.
Małe sprostowanie ;)
Po włączeniu XP wyskakuje komunikat "System odzyskał sprawność po powaźnym błedzie...itd". Moźe skorzystać z przywracania systemu? Pomocy...
sjuper... masz http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=20331&start=0
Strona 1 / 1