start komputera-brak napisów tylko kursor

nie wiem czy to jest problem?mój komp wcześniej przy włączaniu pokazywał pamięć i całą tą reszte. Następnie pokazywały sie kolejne linijki tekstu na czarnym tle .Aktualnie tego nie ma jest pierwszy ekran Biosu, nastepnie przeskakuje kursor lecz nie pojawia się zaden tekst.tylko symulacja windows xp z takim paskiem udołu ładowania systemu

Prosze o wyjaśnienie 

Odpowiedzi: 3

Co to jest ... 

xeritx:

symulacja windows xp z takim paskiem udołu ładowania systemu

Jedyny pasek u dołu podczas startu przywodzi na myśl uruchamianie ze stanu hibernacji. 

Co robiłeś z tym komputerem? Opisz kiedy, po jakim działaniu wystąpił problem

Seeker
Dodano
05.02.2007 13:48:14
  • xeritx 05.02.2007 20:02:34

<blockquote><blockquote><blockquote>nie wiem czy to jest problem komp działa bez zarzutu poprostu inaczej wyglada start.ta zmiana wystąpiła bezpośredniopo usunięciu ikony Dyskietki A której nie miałem zainstalowanej na dole to co zrobiłem<br><p>tak możesz to przez rejestr, ale zrób to w bardziej prosty sposób, start-&gt; uruchom</p><blockquote><div>cmd /k reg delete "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\flpydisk" /f</div></blockquote><p>następnie usuń sterownik, start-&gt; uruchom</p><blockquote><div>cmd /k del&nbsp; /q /s "C:\windows\system32\DRIVERS\flpydisk.sys" </div></blockquote></blockquote></blockquote></blockquote>

A nie masz czasem podłączonej karty graficznej do telewizora?
Shatyn
Dodano
05.02.2007 00:47:23
czy próbowałeś wymienić baterie CMOS ??
kamaa
Dodano
05.02.2007 00:26:26
xeritx
Dodano:
04.02.2007 17:35:35
Komentarzy:
3