Stan wstrzymania – problem !

Mam problem.
Komputer normalinie wychodzi do stanu wstrzymania. Gorzej jest z powrotem. Twarde dyski starują (słychać i widać) natomiast monitor tylko do mnie mruga zalotnie na zielono i nic. Muszę restartować maszynę. Czy ktoś zetknął się z czymś takim ? Jeśli tak, proszę o pomoc.

Odpowiedzi: 5

dobra, juź wiem, źe to nie przez stery OMEGI, bo zainstalowałem standardowe i teź nie wstaje. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
Szpon
Dodano
10.03.2006 23:32:23
Przepraszam, źe odgrzebuję temat, ale dopadł mnie ten sam problem. Odpowiedź nie została w koncu udzielona, toteź proszę o nią :) Mam Radeona 9600 pro i stery omegi – czy to moźe być spowodowane właśnie tymi sterownikami?
Szpon
Dodano
09.03.2006 21:16:19
S1 jest trybem w czasie którego jest wyłączane tylko wyświetlanie obrazu i jest spowalniany procesor. S3 natomiast wyłącza wszystko oprócz RAMu i klawiatury.
Ustawień tych szukaj w Power Management Setup.
Anathema
Dodano
03.11.2005 10:39:22
Przyznam, źe właśnie to podejrzewałem. Od jakiegoś czasu mam problemy ze stabilną pracą grafiki. VPU daje o sobie znać w czasie bitew w "Batelfield 2" :) Wczoraj chciałem przeinstalować stery, ale przy instalowaniu DirectX–a wywala komunikat o "niemoźności zainstalowania" jakiegoś komponentu.

Gdybym jeszcze wiedział co to jest S1 i S3 ?

Oj, coś mi się zdaje, źe czas na reinstal :):(
PIL
Dodano
03.11.2005 10:33:27
Jest to problem tego typu, źe zapewne karta graficzna jest źle inicjowana w czasie wyjścia z uśpienia. Moźe to być wina sterowników. Ale moźesz teź spróbować zmienić typ uśpienia w Biosie (do wyboru masz najpewniej S1 lub S3).
Anathema
Dodano
03.11.2005 10:27:24
PIL
Dodano:
03.11.2005 01:35:36
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1