stan wstrzymania i dysk zewnętrzny
Cześć, mam pytanie nurtujące mnie od jakiegoś czasu, wiem że wewnętrzne dyski twarde w tym stanie nie są zasilane ale co się dzieje gdy dysk jest w zewnętrznej kieszeni i zasilanie ma własne zewnętrzne. Podpięty może być external satą lub przez usb, system zainstalowany jest na wewnętrznym dysku.
Najbardziej interesuje mnie to czy była by możliwość downloadu w trakcie stanu na dysk zewnętrzny?
Ew. czy gdybym system + jakiś klient ściągania zapodał na ów dysk zewnętrzny?:mryellow:
Odpowiedzi: 1
[quote=kminkie]Cześć, mam pytanie nurtujące mnie od jakiegoś czasu, wiem że wewnętrzne dyski twarde w tym stanie nie są zasilane ale co się dzieje gdy dysk jest w zewnętrznej kieszeni i zasilanie ma własne zewnętrzne. Podpięty może być external satą lub przez usb, system zainstalowany jest na wewnętrznym dysku.
Najbardziej interesuje mnie to czy była by możliwość downloadu w trakcie stanu na dysk zewnętrzny?
Ew. czy gdybym system + jakiś klient ściągania zapodał na ów dysk zewnętrzny?:mryellow:
[/quote]
Najprawdopodobniej jest taka możliwość.... Poza tym masz sprzęt możliwości to przetestuj i napisz.......
Strona 1 / 1