stan wstrzymania i dysk zewnętrzny

Cześć, mam pytanie nurtujące mnie od jakiegoś czasu, wiem że wewnętrzne dyski twarde w tym stanie nie są zasilane ale co się dzieje gdy dysk jest w zewnętrznej kieszeni i zasilanie ma własne zewnętrzne. Podpięty może być external satą lub przez usb, system zainstalowany jest na wewnętrznym dysku. Najbardziej interesuje mnie to czy była by możliwość downloadu w trakcie stanu na dysk zewnętrzny? Ew. czy gdybym system + jakiś klient ściągania zapodał na ów dysk zewnętrzny?:mryellow:

Odpowiedzi: 1

[quote=kminkie]Cześć, mam pytanie nurtujące mnie od jakiegoś czasu, wiem że wewnętrzne dyski twarde w tym stanie nie są zasilane ale co się dzieje gdy dysk jest w zewnętrznej kieszeni i zasilanie ma własne zewnętrzne. Podpięty może być external satą lub przez usb, system zainstalowany jest na wewnętrznym dysku. Najbardziej interesuje mnie to czy była by możliwość downloadu w trakcie stanu na dysk zewnętrzny? Ew. czy gdybym system + jakiś klient ściągania zapodał na ów dysk zewnętrzny?:mryellow: [/quote] Najprawdopodobniej jest taka możliwość.... Poza tym masz sprzęt możliwości to przetestuj i napisz.......
drag0n666
Dodano
02.01.2009 12:48:08
kminkie
Dodano:
01.01.2009 11:45:57
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1