Staje win – problem – HELLP!

Witam!
Mam dziwny problem:
Od jakiegoś czasu zatrzymuje mi się windows obraz staje, jeźeli leci muzyka ona takźe staje w miejscu, a czasami teź do tego dochodzi głośnik systemowy.

Zawiesza się tak przy włączeniu gry czy aplikacji, która bardziej obciąrza karte graficzną itp. lub przy rozwinianiu w windowsie folderów wyświetlanych w stulu drzewkowym. Zaczyna wysówać się folder i nagle staje. Tak się dzieje takźe przy scrollowaniu stron WWW.

Problem znika gdy pobawie się przy RAMIE mam 2x 256 DDR. Jeźeli wyjme jeden z ramów na 3 tygodnie jest spokój, a potem tak samo i jeźeli z powrotem wczepie wyjęty ram jest dobrze na jakieś 3 miesiące. Z ramem robiłem róźne kombinacje. Jest dobry bo na innym kompie chodzi dobrze!

Nie wiem co juź jest.
Wcześniej wyło wszystko dobrze, a po tym jak kupiłem nowy ram po jakimś czasie nagle zaczeło się tak robić. Nie wiem czy to ma zwięzak ze złym działaniem PC bo poprostu było to juź dawno.

Proszę o pomoc!

Odpowiedzi: 2

:
a na innym kompie sprawdzales te ramy tez przez 3 tygodnie ?

bo tak to juz z ramami jest, ze czasem nie chca ze soba wspolpracowac. jezeli masz mozliwosc to wymien jedna z kosci ram na jakas inna.

Jedna kość z mojego PC jest juź 1 miesiąc na innym PC, ale nawet jak wyjme jedną i chodzi na jednej 256 DDR to teź po jakimś czasie staje. HELLP!!
Anonymous
Dodano
25.11.2003 15:43:48
a na innym kompie sprawdzales te ramy tez przez 3 tygodnie ?

bo tak to juz z ramami jest, ze czasem nie chca ze soba wspolpracowac. jezeli masz mozliwosc to wymien jedna z kosci ram na jakas inna.
Anonymous
Dodano
25.11.2003 11:45:21
Bartek–pl
Dodano:
22.11.2003 16:38:50
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1