Staje na ładowaniu.
Witam
Dziś rano uruchomiłem komputer i chciałem wejść na Mozille ale wszystko stanęło i zrobiłem restarta. Po restarcie wszystko staje na procesie ladowania, a po 10 min wyskakuje bluescreen na 0,5 sekundy i restart. Czy istnieje jakaś możliwość naprawienia tego problemu oprócz formata? I czy dałoby się jakoś zgrać dane lub zachować??
Odpowiedzi: 4
To że odpala świadczy o tym że jest dopiero początek problemów, Jak mi się płyta główna waliła to nawet w trybie awaryjnym BSODy wyskakiwały... Zastanów się czy jakiś sprzęt nie był odłączony przed tym cudownym ozdrowieniem...
Odpalil sie normalnie. Dysk mam podzielony na 3 partycje. Jak coś się zwali to będę pisał :mryellow: .
Ja bym jednak spróbował uruchomić system w trybie awaryjnym i się dowiedzieć od czego ten BSOD jest...
-
[quote=Razorek]się dowiedzieć od czego ten BSOD jest...[/quote] I właśnie od tego powinieneś zacząć. Trza spisać symbol błędu z BSOD-a i zapodać na forum. A skąd wiesz czy format załatwi Ci sprawę?
Jak chodzi o inne rozwiązanie niż format to wkładasz płytkę Windowsa odpalasz kompa i jak Ci ładnie uruchomi się płytka dajesz opcję naprawiania systemu. Jak po tym zabiegu nic się nie zmieni to chyba tylko format.
Zachować dane? Jak masz fajnie podzielone partycje i dane masz na innej niż system to zachowasz bo możesz sformatować tylko systemową partycję, jak wszystko masz na chama w jedną wpakowane to wydaje mi się że nie.
Ewentualnie możesz próbować uruchomić system w trybie awaryjnym.
Strona 1 / 1