Ssanie windowsa 3.11
Skąd moźna zassać win3.11 ?
Odpowiedzi: 19
Dzięki ale juź go mam :D Razem z 2.0 i jedynką :)
CZEŚĆ!!!
Mi się jeszcze uchował windows 3.11!!!
Mam go na 10 dyskietkach!!
Jak chcesz mogę ci je zgrać pokolei na e–maila
Jeśli masz to podaj mi numer gg
sdl1@wp.pl
gg – 3782227
Mi się jeszcze uchował windows 3.11!!!
Mam go na 10 dyskietkach!!
Jak chcesz mogę ci je zgrać pokolei na e–maila
Jeśli masz to podaj mi numer gg
sdl1@wp.pl
gg – 3782227
U nas jest 1 sala. Jest tam od celeron 300 do p3 700 mhz i dyski takie małe(od 300 mb do kilkunastu gb). Ale szkoła iwestuje w hale sportową i nie ma szmalu na kompy :cry: [/list]
U nas jest 1 sala. Jest tam od celeron 300 do p3 700 mhz i dyski takie małe(od 300 mb do kilkunastu gb). Ale szkoła iwestuje w hale sportową i nie ma szmalu na kompy :cry: [/list]
U mnie f szkole mamy dwie sale z kompami, w jednej spoko sprzęt, a drugą salę nazywamy salą antyków. Stoją tam 486 z 8 do 16 MB ramu, i som tam windowsy 3.11 i dos hehe.
U mnie f szkole mamy dwie sale z kompami, w jednej spoko sprzęt, a drugą salę nazywamy salą antyków. Stoją tam 486 z 8 do 16 MB ramu, i som tam windowsy 3.11 i dos hehe.
noo moźe później jak będe chciał gościowi od infy pokaza
corela na dyskietce :lol:
lezio!!!! jeśli jeszcze potrzebujesz to mam pare takich staroci jak 3.11, nakładka na to aby otrzymać 95, jakies tag–i,corele 3,4... i te sprawy napisz ...
lezio!!!! jeśli jeszcze potrzebujesz to mam pare takich staroci jak 3.11, nakładka na to aby otrzymać 95, jakies tag–i,corele 3,4... i te sprawy napisz ...
Lezio111:
czasem są tam róźne źeczy fajne do skopiowania.
co ty facet jaja sobie robisz czy co ???
zakladasz coraz to badziewniejsze topici
O, to widzę Lezio, źe masz bardzo inteligentnych kolegów. Z jakimi się zadajesz, takim się stajesz???
O, to widzę Lezio, źe masz bardzo inteligentnych kolegów. Z jakimi się zadajesz, takim się stajesz???
Nie do pracy bo mi na moim sprzęcie(a nie muwie źe mam nowy, sprze 2 lat)by się przydał a czasem są tam róźne źeczy fajne do skopiowania.I zawsze moźna wciskać kolegom kit na placu źe wyszedł nowy windows. Ale tylko do sassania.
Nie do pracy bo mi na moim sprzęcie(a nie muwie źe mam nowy, sprze 2 lat)by się przydał a czasem są tam róźne źeczy fajne do skopiowania.I zawsze moźna wciskać kolegom kit na placu źe wyszedł nowy windows. Ale tylko do sassania.
Haaa, a ja mam 486DX2 na strychu stoi, trochę nie działa, a drugi 486 stoi jako server na linuxie i udostępnia łącze dla sieci. Ale niestedy win3.11 nie posiadam.
Czyzbys posiadał jeszcze 486 DX :D
A po co ci? Jaki uźytkownik taki system?
Strona 1 / 1