Środowisko Microsoft .NET Framework, Norton Ghost

Zainstalowałam przed instalacją Microsoft .NET Framework 2.0 a potem zainstalowałam Norton Ghost, po zainstalowaniu nie wykrywał środowiska Microsoft .NET Framework 2.0 więc sam zaproponował zainstalowanie Microsoft .NET Framework 1.1, więc zainstalowałam wersje 1.1, nie wiem czy to źle wpłynęło na konfiguracje komputera najpierw wersja 2.0 a potem 1.1 ? Teraz jak przy włączeniu kompa, jest wyświetlane moje konto, nie chce żeby tak było, wcześniej było tylko ZAPRASZAMY. Teraz weszłam na Konta użytkowników w panelu sterowania i pokazało mi się konto jakieś ASP.NET Machine A...? Dlaczego one się utworzyło?? Co w tym wypadku zrobić. Z góry dziękuję za Pomoc!

Odpowiedzi: 1

Skocz sobie do FAQ i poczytaj o autologowaniu, ewentualnie jesli nadal chcesz korzystać z ekranu powitalnego z jednym kontem(?) ukryj to ASP.NET, szczegółty znajdziesz w wyszukiwarce pod hasłem UserList
Bobi
Dodano
24.11.2006 19:35:06
  • mello 24.11.2006 20:20:36

w wyszukiwarce w CentrumXp czy np w google mam szukać! Jak mam ukryć te konto ASP .NET ??

• Bobi 25.11.2006 01:13:37

Wpisując <i>UserList </i>do wyszukiwarki na forum bez problemu znajdziesz tematy o ukrywaniu kont.<i><br></i>

• mello 25.11.2006 10:09:16

<P>Zrobiłam tak przywróciłam system przywracaniem systemu, ponownie zainstalowałam Microsoft .NET Framework 1.1 później ściągnął Service Pack'a do tego właśnie od powoduje wyłączenie tego nie automatycznego logowania. Ale miałam problemy z Norton&nbsp; Ghost, ponowna jego instalacja. Więc dobrze że zrobiłam punkt przywracania wcześniejszy i przywróciłam Ghostem, myślałam że jak podmienie znowu Service Packa z Framework to może się uda, ale zrobiłam tak że usunęłam te konto i teraz system normalnie się ładuje bez wyboru użytkownika.</P>

mello
Dodano:
24.11.2006 09:48:08
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1