Sprzęt zmieniony, zasilacz zmieniony ale BSOD
Po zmianie sprzętu jaki opisywałem w poprzednim POSTcie i zakupie porządnego zasilacza, postanowiłem zainstalować od nowa WinGroze (iksPe–pro).Wszystko juź się naprawiło łącznie z wadliwymi plikami jak i partycją, poszły najnowsze stery do kaźdego sprzętu (bynajmniej Nforce 2Ultra, TV AverM
Odpowiedzi: 2
SPOKO.Uporałem się juź z moimi problemami.Faktycznie starsze versje sterów do grafy narazie pomogły ale jedna rzecz w którą nie mogłem uwierzyć to walnięte komórki w jednej z dwuch kości pamięci powyźej 230mB.Sprawdzałem TestMemem. Działam na jednej z 256 ram drugą oddałem na servis no i nie mam DoubleChannel przez to.Ale wszystko jak ręką odjął.
Ufffff.
Jedyny jeszcze błędzik w czasie długiego bezwisowego grania w np.GTA(między innymi na tej tej grze testowałem wszystko), wywaliło mi BSOD Drive_not_less... idt z plikiem USB ...sys.Coś od myszy bo mam naUSB A4Tech.Narazie sprawdziłem połączenie kabla, przeinstalowałem dodatkowe oprogramowanie pod myche sprawdziłem w urządzeniach i narazie cisza..Przez ostatni tydzień miałem naprawdę duuźego REBUSA...
Dzięki za wsparcie. PZDR...
Ufffff.
Jedyny jeszcze błędzik w czasie długiego bezwisowego grania w np.GTA(między innymi na tej tej grze testowałem wszystko), wywaliło mi BSOD Drive_not_less... idt z plikiem USB ...sys.Coś od myszy bo mam naUSB A4Tech.Narazie sprawdziłem połączenie kabla, przeinstalowałem dodatkowe oprogramowanie pod myche sprawdziłem w urządzeniach i narazie cisza..Przez ostatni tydzień miałem naprawdę duuźego REBUSA...
Dzięki za wsparcie. PZDR...
0x00000050 – w wyszukiwarce forum to 22 wyniki – pewnie w niekórych linki do MS KB i szczegółów – polecam tę lekturę.
To samo dotyczy ....8e – tak na marginesie – system Ci podpowiada, źe to sterowniki grafiki.
Usuń je – są programy dedykowane dla nvidii i najlepiej ich uźyc, alem ozesz teź noramlnie przez odinstaluj sterownik i gdy zostanie "standardowy" zainstaluj inną wersję.
To samo dotyczy ....8e – tak na marginesie – system Ci podpowiada, źe to sterowniki grafiki.
Usuń je – są programy dedykowane dla nvidii i najlepiej ich uźyc, alem ozesz teź noramlnie przez odinstaluj sterownik i gdy zostanie "standardowy" zainstaluj inną wersję.
Strona 1 / 1