Spadek fps w grach?

Witam. Mam pewien problem chodzi o nagly spadek fps w grach. Nie wiem co się stało. Gra taka jak call of duty strasznie sie zacina a gra maxpeyne2 po niecalej minucie gry wylacza sie z komunikatem :
http://www.vokal.pl/design/obrazek.jpg. Nie mam źadnego robactwa na komputerze, komputer sprawdzałem programami takimi jak:
Ad Aware SE personal
Spybot – Search % Destroy
Kaspersky Antyvirus
Nic od dluzszego czasu nie robilem na komputerze oprucz podlaczenia nowej klawiatury. Prosze tylko o sensowne wypowiedzi. Btw. System to windows xp prof. sp2, (oryginalny).[/url]

Odpowiedzi: 4

Ten komunikat z maxa to bardzo podobny do tego
Ad@$
Dodano
28.02.2005 16:12:36
nie zbadane sa zachowania komputera
Lucky
Dodano
28.02.2005 16:06:44
Komputer byl regularnie czyszczony, zreszta nie sadze zeby byl w tym problem poniewaz komputer stoi od stycznia(samemu skladalem) wiec nie jest to przerazajacy okres w ktorym mogl uledz zanieczyszczeniu. Co do directa zaraz zainstaluje, btw. sterowniki na nowo tylko od karty tak?:)

EDIT: Zainstalowalem Directa i przeinstalowalem sterowniki (mialem najnowsze) nic nie pomoglo :(
HELP! :)

EDIT2: Hmmm nie chce być prymitywny ale "samo" sie zrobilo :roll: :roll: . Nie wiem czym bylo to spowodowane i co sie stalo ze dziala teraz poprawnie ale jak dojde to napisze tutaj rozwiązanie. pozdro :)
halett
Dodano
27.02.2005 23:13:40
hmm, moja sugestia to wyczyszczenie kompa lacznie z zasilaczem. pozniej reinstal sterownikow, zainstalowanie directx 9c, hmm a moze cos siedzi w procesach? bo ewidentnie czepia sie karty. no nie zebym cos sugerowal, ale jak dales 1600x1200 + aa 8x lub 16x i moze jeszcze as 8x no to takie moga byc skutki.
Lucky
Dodano
27.02.2005 22:41:29
halett
Dodano:
27.02.2005 20:23:04
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1