SP3
Siemka. Mam do was taka prosbe. Jestem zainteresowany sciagnieciem sp3 dla xpka w wersji PL (wiem ze jest juz w sieci bo slyszalem o wycieku). Probowalem sciagnac wersje angielska ale pod polskim systemem nie chce sie zainstalowac. Z gory thx
Odpowiedzi: 9
No i wyszedłem na takiego, co to trzeba mu łopatologicznie tłumaczyć.
EOT
Pozdrawiam
PS.
:redface: :mryellow: (na pięć jestem za leniwy, ale dwie mogę dostawić)
Wiem, że nie do mnie, bowiem ja takich słów jak adopcja i adaptacja nie znam, a tym samym używać ich nie mogę.
Tyle tylko, że gdybym na wszystkie "bynajmniej" czy inne tkaie miał uwagę zwracać to po pierwsze by mnie ...rwica wzięła, a po drugie od własnych literówek bym zacząć musiął, a na to nie ma co liczyć.
PS.
Czy naprawdę jezlei się nie dostawi mordy , a lepiej z pięciu, w zdaniu to potem trzeba tłumaczyć , dosadnych słow używając, co Autor miał na myśli?
Ty, kierofca, weź se daj na spokój - wszak zawsze mona [b]przysposobić[/b] ( dla obu znaczeń ) i nie będzie kłopotu z "jedną głupią literką".
-
[quote=Rebe]Ty, kierofca, weź se daj na spokój - wszak zawsze mona [b]przysposobić[/b] ( dla obu znaczeń ) i nie będzie kłopotu z "jedną głupią literką".[/quote] Wiesz co, Rebe, po kim jak po kim, ale po Tobie (który to zawsze dbałeś o jakość wypowiedzi) nie spodziewałem się takiego postu. Zwłaszcza, że moja uwaga nie Ciebie tyczy. A co do "dawania sobie spokoju", to niektóre osoby są szczególnie zobowiązane do poprawności wypowiedzi i prawidłowego posługiwania się językiem polskim. Żeby nie obrażać Twojej inteligencji (i Ciebie) nie będę wskazywał o kogo chodzi. PS. Sorki za OT.
Taka drobna uwaga. Zajrzyjcie [url=http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=zaadoptowa%E6]tutaj[/url] i [url=http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=zaadaptowa%E6]tutaj[/url].
Pozdrawiam
simon10 - nie przeginaj pały proszę tylko weź się za szukanie jak się to robiło w wersji wcześniejszej ( SP2 ). Zapewniem Cię na w dorobku [b]grupy[/b] cxp są takie informacje - by nie odsyłać Cię do googli.
Najpierw jednak zastanów się nad tym co zrobić zamierzasz i czy aby na pewno system komunikujący się z Toba w dwóch językach na raz jest tym cego Ci do szczęscia brak.
Jak zaadoptować angielski SP3 na polskie WIN XP? Koledzy napisali parę uwag jak to zrobić. Proszę o rozwinięcie tego tematu.
Co prawda z angielskiego, ale ... z tym IE to nie tak, bo bydle jest nr 7, a tylko przedstawia się jako 6 ( na "tabliczce znamionowej" ) - gdzieś na IDG leży opis co daje i ...... niewiele tego ( jakoś mnie te vistopodobne bajery nie przekonują jako konieczne "usprawnienia" ).
Generalnie doszło wiele z opcjonalnych łat ( tych co to je można bło dawno, dawno temu .... ).
SP3pl jest opisany w najnowszym CHIPIE .Z tego co zdążyłem przeczytać , psioczą na MS, a to ,że nie ma WMP11 , a to ,że firewall stary , ba nawet IE7 brakuje.
By angielską wersję SP3 zaadoptować na polskojęzyczny system , to trzeba pozmieniać parę wpisów w rejestrze - to tak w skrócie
Ad PL - może i słyszałeś , ale czy wszystko o czym śłyszysz jest prawdą ?
AD SP3 jako taki - czyżby między SP2 a tym 3 była takar óznica, że metody wymuszenia instalacji nie pasowały ? - Te zaś omawiane były w sieci - nawet na jednym z for grupy cxp szczegółowo.
Uwaga natury ogólnej - gdy widzę takie posty to nie dziwię się, że MS kieruje się w swym działaniu zasadą "dawania" zarejestrowanym betatesterom - oni nie mają niektórych problemów(?) i moga zająć się tym do czego takie paczki służą.
Strona 1 / 1