SP2 – inaczej?
Wczoraj wszedłem sobie w win update i, zachęcony m.in. dyskusją na forum, kliknąłem sobie link: "co naleźy zrobić aby..." czy jakoś tak. Maszynka coś przemieliła i nie wywaliła źadnych informacji.
Czy ktoś wie, o co biega?
Pozdrawiam
Włodek
Athlon 2600
Pozdrawiam
Włodek
Athlon 2600
Odpowiedzi: 6
jesli masz lwaczona aktualizacje automatyczna to bardzo mozliwe (w zeszlym tygodniu MS wydal tez inne poprawki do WinXP). Jesli nie, to nie.
Na wup jeszcze nie widziałem. Ale jak klepnąłem przywracanie systemu, pojawiły mi się punkty przywracania, dokładnie odpowiadające czasowi kliknięcia w rzekome podpowiedzi Microsoftu. Czyli jednak w tle coś się instalowało, bez mojej wiedzy oczywiście...
SP2 jst juz na Windows Update?
To podobnie jak u mnie. Teź juź tam parę razy zaglądałem i nie mogłem się dostać.
> Spore obciąźenie serwerów z uwagi na pobieranie SP2?
Nie sądzę, update poszło bez problemu. Raczej podejrzewam ukrytą instalację czegoś tam.
Pzdr.
Włodek
Nie sądzę, update poszło bez problemu. Raczej podejrzewam ukrytą instalację czegoś tam.
Pzdr.
Włodek
Włodzimierz Pawłowski:Wczoraj wszedłem sobie w win update i, zachęcony m.in. dyskusją na forum, kliknąłem sobie link: "co naleźy zrobić aby..." czy jakoś tak. Maszynka coś przemieliła i nie wywaliła źadnych informacji.
Pozdrawiam
Włodek
Athlon 2600
Spore obciąźenie serwerów z uwagi na pobieranie SP2?
Strona 1 / 1