sp2 i skaner
hej mam pytanie mialem wczesniej sp1 i podlaczony ciagle skaner Mustek Bearpaw 2448 TA PLUS i lampa od przystawki do slajdow gasla po kilku minutkach od uruchomienia kompa a po zainstalowac sp2 swieci sie ciagle czemu nie chce mi sie ciagle skanera wylanczac z sieci wkoncu lampa ciagnie prad;) pozdro
Odpowiedzi: 7
prosze o zamkniecie tematu
nio wiec udalo sie naprawic problem musialem pobrac nowe sterowniki ze stronki musteka
hej instalowalem sterwonik musteka i dalej lipka;/
lukaszm:
wiem przepraszam ale zapomnialem ze o tym poscie na tym forum wogole juz nie wiem co jest z tym skanerem jak daje zeby pobral obraz przy uzyciu kreatora to wyskakuje ze komp nie widzi urzadzenia:( nikt mi pomoc nie chce:( instalowalem sterownik jeszcze raz ale i tak lipa
Robisz to windowsowy sterownikiem tak ? Zainstaluj sterowniki identycznie jak podaje instrukcja źeby zamiast windowsowego TWAIN–a wskoczył ten od Musteka.
wiem przepraszam ale zapomnialem ze o tym poscie na tym forum wogole juz nie wiem co jest z tym skanerem jak daje zeby pobral obraz przy uzyciu kreatora to wyskakuje ze komp nie widzi urzadzenia:( nikt mi pomoc nie chce:( instalowalem sterownik jeszcze raz ale i tak lipa
tez mi sie wydaje ze sterownik musze zainstalowac jeszcze raz bo dzis sie nie chcial zalaczyc tylko dzwine czemu po zainstalowaniu sp2 musze ten sterownik od nowa zainstalowac;(
lukaszm:
hej mam pytanie mialem wczesniej sp1 i podlaczony ciagle skaner Mustek Bearpaw 2448 TA PLUS i lampa od przystawki do slajdow gasla po kilku minutkach od uruchomienia kompa a po zainstalowac sp2 swieci sie ciagle czemu nie chce mi sie ciagle skanera wylanczac z sieci wkoncu lampa ciagnie prad;) pozdro
NIe wiem jak jest w musteku ale lampę w skanerze u mnie wyłącza programik chodzący w tle , jeśli jest teź tak u Ciebie to moźe wystarczy przesinstalować tego progsa ew. sterowniki od skanera.
Strona 1 / 1