Sp1,Sp2 błąd "Odmowa dostępu"

Witam , jestem studentem PO w Opolu i skorzystałem z programu MSDNA na legalnego Windowsa. Dostałem serial Key i obraz Windowsa zainstalowałem wszytko bez problemów ale podczas instalacji SP2 wyskoczył mi błąd "Odmowa dostępu" ........ po czym zrestartował mi sie comp i już kaplica. Nie dało się wejśc do Windowsa bo po powitalnym napiie Win Xp restartował się .... Po czym musiałem sformatować dyski i wszystko od nowa ........ i znowu ostoje przed tym dylematem próbowałem zainstalować sp1 i to samo na szczęscie Win mi dalej działa. Szukałem w plikach pomocy i był post o kluczu rejestru ..... tylko że nie znajduje mi tych wpisów w "%windir%\setupapi.log" .......... ma ktoś jakieś pomysły mój kolega tak samo ma z tego programu Windowsa i mu wszystko śmiga ....... w czym może być problem ?? Pozdrawiam Wojtek

Odpowiedzi: 1

Anathema
Dodano
22.12.2006 10:56:34
  • Kubalonek 22.12.2006 12:33:24

<p>zrobiłem jak w&nbsp; tym teamcie ale nie wskazał mi na klucz tylko:</p><p>&nbsp;11:26:47.170 #E236 Pliku „C:\WINDOWS\System32\SET1094.tmp” nie można umieścić w kolejce do opóźnionej zmiany nazwy na „C:\WINDOWS\System32\zipfldr.dll”. Błąd 5: Odmowa dostępu. Operacja została anulowana.</p><p>&nbsp;</p><p>i co z tym zrobić ??&nbsp;</p>

Kubalonek
Dodano:
22.12.2006 10:52:21
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1