Sopot Festiwal 2005
Mam takie pytanka:
1 Kogo chcielibyście źeby wygrał w konkursie o "bursztynowego słowioka" i "słowika publiczności"? Bo ja stawiam na Eweline Flinte,m niedoź źe ładna to i posenka jesk ok.
2. Co myślicie O fESTIWALU jEDYNKI?
1 Kogo chcielibyście źeby wygrał w konkursie o "bursztynowego słowioka" i "słowika publiczności"? Bo ja stawiam na Eweline Flinte,m niedoź źe ładna to i posenka jesk ok.
2. Co myślicie O fESTIWALU jEDYNKI?
Odpowiedzi: 13
w hotelu w warszawie.
Doktor X:ja to normalnie pochwalic sie musze!
pamietacie taka BLONDYNE co liroj i brodka sobie spiewali a przy liroju taka lala tylkiem wymiatala?
to moja kolezanka z pracy ! :D
a gdzie pracujesz 8)
ja to normalnie pochwalic sie musze!
pamietacie taka BLONDYNE co liroj i brodka sobie spiewali a przy liroju taka lala tylkiem wymiatala?
Wygra polopiryna, mandaryna ;–)
Osobiście wierzę w Ewelinę Flintę. Tylko źe ona przyjęłą inną postawę niź choćby mandaryna. nie reklamuje tak ostro Sopotu i siebie. Dlatego teź nie wygra, ale jeśli chodzi o zdolności wokanlen, to IMO jest najlepsza. Chociaź nie powiem – Ev'ry night wpada do ucha :).
BTW, Czy wiecie dlaczego Sopot z roku na rok jest organizowany coraz później? Przecieź im później tym zimniej i gwiazdy muzyki nie chcą chyba dlatego przyjezdzać, bo nie będą naraźać gardła dla takiego klimatu. Pamiętam jak Withney chuchała* i widać było, źe jest cholerbnie zimno i organizatorzy nie przemyślelki chyba terminu.
Osobiście wierzę w Ewelinę Flintę. Tylko źe ona przyjęłą inną postawę niź choćby mandaryna. nie reklamuje tak ostro Sopotu i siebie. Dlatego teź nie wygra, ale jeśli chodzi o zdolności wokanlen, to IMO jest najlepsza. Chociaź nie powiem – Ev'ry night wpada do ucha :).
BTW, Czy wiecie dlaczego Sopot z roku na rok jest organizowany coraz później? Przecieź im później tym zimniej i gwiazdy muzyki nie chcą chyba dlatego przyjezdzać, bo nie będą naraźać gardła dla takiego klimatu. Pamiętam jak Withney chuchała* i widać było, źe jest cholerbnie zimno i organizatorzy nie przemyślelki chyba terminu.
Wontus41801:Ja stawiam na Mandarynę.
Ja teź!!! Kocham Mandaryne!!! 8)
najwieksze szanse ma chyba Mandaryna(raczej wiecie dlaczego...) a o samym festiwalu mysle, ze jest za bardzo przereklamowany
A ja na Kasie Kowalską :mrgreen:
Ja stawiam na Mandarynę.
Nudna, wielka komercyjna klapa :x
gusioo:Gdzie te czasy co w Sopocie nawijała Helena Wondrackowa ;)
I kim Ty chcesz zaimponowac ?
A :
1. Muslim Magomayev ?
2.Conchita Bautista ?
A teraz odpowiedź Autorowi:
1. Mieczysław Fogg
2. Marta Mirska
ja to wogóle w temacie nie jestem.nie wiem kiedy to będzie. zapewne jak wszędzie poleci duźo kasy.
Gdzie te czasy co w Sopocie nawijała Helena Wondrackowa ;)
Moim zdaniem to nie ten festiwal co dawnij.
Ostatni jaki przykół moją uwagę to ten w którym Witney Houston dała plamę.
Moźe jestem old boyem ale brakóje mi tego dawnego klimatu. Dziś odnoszę wraźenia źe TV na chama zapycha ekran nowymi gębami z seriali komediowych w stylu IDOL albo pełno w nim Polskiego hip–hopu o baaardzo nie podchodzących mi tekstach: joł ziom wbij na moje osiedle, spalimy coś, jesteśmy najlepsi,
pier... wszystko, luz ziom, joł.
ps. Stawiam na MALINĘ!! :lol: [/i]
Ostatni jaki przykół moją uwagę to ten w którym Witney Houston dała plamę.
Moźe jestem old boyem ale brakóje mi tego dawnego klimatu. Dziś odnoszę wraźenia źe TV na chama zapycha ekran nowymi gębami z seriali komediowych w stylu IDOL albo pełno w nim Polskiego hip–hopu o baaardzo nie podchodzących mi tekstach: joł ziom wbij na moje osiedle, spalimy coś, jesteśmy najlepsi,
pier... wszystko, luz ziom, joł.
ps. Stawiam na MALINĘ!! :lol: [/i]