soft TurboXP przyspiesza kompa o 500% :)
witam
nieco rozrywki na forum sie przyda chyba odnosnie magiczngo softu :)))))
macie moze taki program TurboXP ktory tak sprzedaja na allegro piszac ze przyspiesza kompa o 500% ?
oto link jakbyscie chcieli sie posmiac :)http://allegro.pl/show_item.php?item=42511127
czyz tych funkcji nie posiada TweakXP ?
jak recznie w rehestrze pozmieniac najabrdziej interesujace funkcje? moze komus sie chce zapodac kilka takich przydatnych lub opisu gdzies w necie ?
nieco rozrywki na forum sie przyda chyba odnosnie magiczngo softu :)))))
macie moze taki program TurboXP ktory tak sprzedaja na allegro piszac ze przyspiesza kompa o 500% ?
oto link jakbyscie chcieli sie posmiac :)http://allegro.pl/show_item.php?item=42511127
czyz tych funkcji nie posiada TweakXP ?
jak recznie w rehestrze pozmieniac najabrdziej interesujace funkcje? moze komus sie chce zapodac kilka takich przydatnych lub opisu gdzies w necie ?
Odpowiedzi: 20
Juź mam tak podkręcony przez ponad rok i narazie jest tak jak przed podkręceniem (tylko tempy minimalnie wzrosły no i wydajność).
SoWiK:Pozdkręcanie teź daję te kilka niekiedy kilkanaście percentów. Ja sobie dokręciłem o 800MHz procek :)
Ty tak se nie dokręcaj bo Ci gwint szczeli.
Pozdkręcanie teź daję te kilka niekiedy kilkanaście percentów. Ja sobie dokręciłem o 800MHz procek :)
EL NINO:Teraz zes se kurna Ukey nagrabil. Wiesz ze masz przesrane ? Moja wina zes stary dziad ? :mrgreen:Ukey:W tym wieku trza sie juz oszczedzac...
Wielebny prosze o przebaczenie :lol: Tylko prosze nie nasylac Ruskiej Mafji. Ja stary toz w sile wieku jeszcze :wink:
Teraz zes se kurna Ukey nagrabil. Wiesz ze masz przesrane ? Moja wina zes stary dziad ? :mrgreen:Ukey:W tym wieku trza sie juz oszczedzac...
EL NINO:Guzik sie znacie Panowie na przyspieszaniu kompa. Ja to z rana mojemu kopa zasadzam i skubany do wieczora chodzi jakby mu sie turbo wlaczylo :P .
Ehh to dlatego co rano slychac jak pogotowie jezdzi :twisted: Cooo noga boli :?: W tym wieku trza sie juz oszczedzac a nie kopas slabszych i bezbronnych :wink: Szanuj blizniego Swego jak Siebie samego :D
Guzik sie znacie Panowie na przyspieszaniu kompa. Ja to z rana mojemu kopa zasadzam i skubany do wieczora chodzi jakby mu sie turbo wlaczylo :P .
Po formacie i nowym systemi (bez sterownikow) komp dziala na 10% wiec poprzez zainstalowanie sterow zyskuje sie 90% wiecej. Lacznie daje to 100% jeszcze mozna go przyspieszyc dzieki podkrecaniu ale to juz inna bajka (tak dla potomnych)
Jestem osobą (w 50%) myślącą a więc wiem jak przyśpieszyć kompa o 50% :wink:
Mrówek:SoWiK:
Zainstalowal sterowniki od grafiki i od plyty glownej :D
To jest odpowiedz :wink:
To jesteś na prawdę odkrywczy :lol:
Gratuluję :lol:
To jest dedykacja i umiejetnosci "szpec" :D
SoWiK:
To jesteś na prawdę odkrywczy :lol:
Gratuluję :lol:
Ukey:Mrówek:SoWiK:Moźe troszku przesadziłem :wink:
Ale odrazu po formacie to np. NFS U2 m się na małych detalach zacina a po skonfigurowaniu ręcznym pięknie śmiga na najwyźszych detalach. (a więc jest róźnica).
PS>Widziałem aukcje gdzie koleś napisał źe jego program przeyśpiesza o 800% :wink:
No właśnie. Jestem ciekaw, jak ty to skonfigurowałeś :D
Włoźył magiczną płytę CD do napędu i od tej pory wszystko się zmieniło :lol: :lol:
Mrówek:SoWiK:Moźe troszku przesadziłem :wink:
Ale odrazu po formacie to np. NFS U2 m się na małych detalach zacina a po skonfigurowaniu ręcznym pięknie śmiga na najwyźszych detalach. (a więc jest róźnica).
PS>Widziałem aukcje gdzie koleś napisał źe jego program przeyśpiesza o 800% :wink:
SoWiK:Moźe troszku przesadziłem :wink:
Ehh to i tak jak na malych detalach sie cielo a po Twojej "konfiguracji" dzialal na najwyzszych detalach to juz cos. Podaj jak to Zrobiles OO wielki :wink:
Pierdołki wypisywał.
Draństwem jest to, źe ludzie wykorzystują ludzką niewiedzę, by zarobić pieniądze.. do tego za nic.
Moźe troszku przesadziłem :wink:
Ukey:pIEKAr:Ukey:SoWiK:Dokładnie te programy to wielka ściema przecieź nic prócz kupna lepszego sprzętu nie przyśpieszy ci kompa pięciokrotnie.A po dopowiednim ręcznym skonfigurowaniu i paru programach moźna przyśpieszyć o około 50% bo po formacie komp ma durne ustawienia itp. a wiele niepotrzebnych tych ustawień spowalnia komputer.
Nie rozumiem ludzi co to kupują za 10 – 20 zł :shock:
Bo więcej da ręczne skonfigurowanie tylko trzeba się znać :wink: a takie programy do dla leniów i kompletnych lamerów.
Skoro tak sie znasz Podaj pare sztuczek co i jak przyspieszyc jestem bardzo ciekawy :wink:
teź chętnie sie przekonam co ma do powiedzienia nasz "znawca" Sowik :)
Moze on faktycznie cos umie albo i nie. Widze ze to juz 2 talent na forum :wink: Jeden spolszczyl Longhorna :!: :twisted: a ten ujmie przyspieszac kompa o 50% to juz cos 0.5x szybciej to juz cos gry mi nie bada sie ciely :wink:
A w moim przypadku NFSU 2 będzie chodził na pełnych detalach.
Po co nam przykładowo Athlon 4000+ oraz karta graficzna GEFeroce FX 6800 Ultra , skoro SoWiK umie przyśpieszyć kompa o połowe :P
pIEKAr:Ukey:SoWiK:Dokładnie te programy to wielka ściema przecieź nic prócz kupna lepszego sprzętu nie przyśpieszy ci kompa pięciokrotnie.A po dopowiednim ręcznym skonfigurowaniu i paru programach moźna przyśpieszyć o około 50% bo po formacie komp ma durne ustawienia itp. a wiele niepotrzebnych tych ustawień spowalnia komputer.
Nie rozumiem ludzi co to kupują za 10 – 20 zł :shock:
Bo więcej da ręczne skonfigurowanie tylko trzeba się znać :wink: a takie programy do dla leniów i kompletnych lamerów.
Skoro tak sie znasz Podaj pare sztuczek co i jak przyspieszyc jestem bardzo ciekawy :wink:
teź chętnie sie przekonam co ma do powiedzienia nasz "znawca" Sowik :)
Moze on faktycznie cos umie albo i nie. Widze ze to juz 2 talent na forum :wink: Jeden spolszczyl Longhorna :!: :twisted: a ten ujmie przyspieszac kompa o 50% to juz cos 0.5x szybciej to juz cos gry mi nie bada sie ciely :wink: