Śmieszne sprawy

mojemu koledze wysypał sie windows xp, pojechał do sklepu komputerowego i wiecie co mu powiedzieli??? ze to dlatego, źe podkręcił proca :lol: :lol: :lol: :lol:
no niemoge a potem zamiast wyczyścić mu tylko partycje windowsa wyczyścili mu cały dysk :lol: i jeszcze dali na fat 32 :lol: :lol:

PS tu moźecie zamieszczac podobne wpadki, swoje, kolegów albo innych ludzi :wink:

Odpowiedzi: 13

terminator:
.........ja przychodze z programem dezaktywującym aktywacje który zawsze u mnie działał
no i uruchamiam go a tu nic sie nie dzieje, no i po tych 3 dniach windows nie chciał sie włączyc bo pokazywało sie okienko czy chcesz aktywowac windowsa? no i jak dawało sie tak to potem wyskakiwało okno "aktywacja windows przebiegła pomyślnie" dał zamknij wywaliło go do okna logowanie i tak w kółko,

Poszukaj loga pod tytułem "Mamy Cię" – z pozdrowieniami od Microsoftu :wink: :twisted:
Ale, źe się tak daliście namierzyć – pewno pełno trojanów w systemie co :!: :!:
:wink:
Seeker
Dodano
05.02.2005 21:59:39
boczi:
tatuś się bał o komputerek synka? 8)

Pewnie tak no bo z czego synek by kupil kompa?
By musial przez dluzszy czas skladac.
theboss78
Dodano
04.02.2005 20:34:42
tatuś się bał o komputerek synka? 8)
boczi
Dodano
04.02.2005 15:28:20
musi zacząć oszczędzac od dziś to moźe za 5 lat uzbiera :lol:
terminator
Dodano
01.02.2005 20:25:31
Czyli juz jasne niech kolega kupi orginalnego wina.
theboss78
Dodano
01.02.2005 20:00:44
no to tak od początku zaczne kolega reinstalował xpeka 6 razy w miesiącu, ma pirata, wszystko było ok , nie pokazywały sie dni do aktywacji jak wchodził w WPA
to pisało aktywacja przebiegła pomyślnie, no i pod koniec miesiąca niewiadomo dlaczego wyświetliło sie okienko "system windows musi byc aktywowany w ciągu 3 dni" no to on mnie woła ja przychodze z programem który zawsze u mnie działał
no i uruchamiam go a tu nic sie nie dzieje, no i po tych 3 dniach windows nie chciał sie włączyc bo pokazywało sie okienko czy chcesz aktywowac windowsa? no i jak dawało sie tak to potem wyskakiwało okno "aktywacja windows przebiegła pomyślnie" dał zamknij wywaliło go do okna logowanie i tak w kółko, jego starszy miał dość zawieźli kompa do serwisu a oni powiedzieli źe WPA sie uaktywnił bo podkręcał proca i mieli mu winde od nowa instalnąc
no to zamiast sformatowac tylko systemową partycje wyczyścili mu cały dysk i dali na FAT 32
a potem powiedzieli jego tacie zeby nie podkręcał proca bo znowy wyświetli sie to co wcześniej

uffffff

:wink:
terminator
Dodano
01.02.2005 19:52:09
terminator:
ufają mi tylko on miał dość reinstalek i pojechał do serwisu a ja mu nie mogłem pomóc bo aktywatordo windowsa na jego kompie nie działał :? a na innych kompach działa

Sorr ale tego jakos nie rozumiem. Ze wyjoles jego dysk i wsadziles do swojego kompa i wszystko bylo ok czy jak .......... :?: :roll:
Ukey
Dodano
01.02.2005 19:31:14
ufają mi tylko on miał dość reinstalek i pojechał do serwisu a ja mu nie mogłem pomóc bo aktywatordo windowsa na jego kompie nie działał :? a na innych kompach działa
terminator
Dodano
01.02.2005 17:29:18
Czyli ze Ci nie ufaja.
theboss78
Dodano
01.02.2005 17:14:07
bo jesgo starszy mu kazał :?
terminator
Dodano
01.02.2005 16:58:55
więc po co on zawoził to do serwisu, jeźeli Ty wiedziałes o co chodzi ??
pIEKAr
Dodano
01.02.2005 16:47:49
hmmmmmmmmm moźe źle to ująłem powinno być załączył się mechanizm aktywacyjny windowsa, a nie wysypał sie wimdows

PS.
Dziękuję za wskazanie miejsca gdziem oźna takie .........zmy wypisywać, ale odnosze dziwne wraźenie, źe coś Ci się pomyliło jeźeli chodzi o kompetencje.

nie ma za co :wink:
terminator
Dodano
01.02.2005 13:39:38
No i co ?
Moźe opisz co Cię tak smieszy, bo jakoś nic ,co by podstawę dawało do "radości" w tym opisie nie widzę.
Mógłbym punkt po punkcie wyliczyć dlaczego, ale ... nie chce mi się, bo prowadziłoby to tylko do konstatacji niezbyt dla ciebie i Kolegi pochlebnej.

PS.
Dziękuję za wskazanie miejsca gdziem oźna takie .........zmy wypisywać, ale odnosze dziwne wraźenie, źe coś Ci się pomyliło jeźeli chodzi o kompetencje.
Rebe
Dodano
01.02.2005 13:22:54
terminator
Dodano:
01.02.2005 13:13:27
Komentarzy:
13
Strona 1 / 1