smierc sportowcow

witam ostatnimi czasy coraz częściej slyszy sie ze to jakis mlody sportowiec umarl na.... serce, pluca (bla bla i inne tego typu doliglewosci) mi osobiscie wydaje sie ze chlopaczki koksują i to nawet sporo i organizm w koncu nie wytrzymuje i baj baj z tego swiata
co wy myslicie o tej kwesti?

Odpowiedzi: 5

w pewnej ksiazce o sterydach (autora podam jak brat z silowni wroci :mrgreen: ) jest napisane (mniej wiecej) iz:
:arrow: "...jesli chcesz osiagnac jakikolwiek sukcech w sporcie przygotuj sie na branie sterydow..."

taka jest niestety prawda, coz poradzic...

PS nawet szacisci biora :mrgreen:
FlaQs
Dodano
19.05.2004 18:51:36
Pawek:
Jednym słowem:

Erytropoetyna (EPO)

Między innymi
Ad@$
Dodano
19.05.2004 17:21:08
Jednym słowem:

Erytropoetyna (EPO)

PS. Choć nie twierdzę, źe ona dotyczy wszystkich co zmarli – zawsze powód choroby moźe mieć źródła naturalne :idea:
Pawek
Dodano
19.05.2004 17:19:19
Jednym słowem:

Erytropoetyna (EPO)

PS. Choć nie twierdzę, źe ona dotyczy wszystkich co zmarli – zawsze powód choroby moźe mieć źródła naturalne :idea:
Pawek
Dodano
19.05.2004 17:19:19
kwak:
witam ostatnimi czasy coraz częściej slyszy sie ze to jakis mlody sportowiec umarl na.... serce, pluca (bla bla i inne tego typu doliglewosci) mi osobiscie wydaje sie ze chlopaczki koksują i to nawet sporo i organizm w koncu nie wytrzymuje i baj baj z tego swiata
co wy myslicie o tej kwesti?

A coś ty myślał??Że chce im się zapieprzać, podczas gdy jest lepszy, niewykrywalny sposób na dobre wyniki. Drogi kwak teraz jest to standart nawet w amatorskich klubach czy młodzikach(wiem z doświadczenia)
Ad@$
Dodano
19.05.2004 17:09:55
kwak
Dodano:
19.05.2004 17:05:32
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1