Śmierć papieźa.. :(

Chciałbym zapalić znicz ku pamięci papieźa
  • Odpowiedzi: 20

Darujcie panowie, ciągle jestem rozwalony i prawdę mówiąc nie bardzo rozumiem o co Wam chodzi...
    Pozdrawiam....
    Gagman
    Dodano
    04.04.2005 01:43:45
    Oczywiście, źe się sprawdzają i kaźdy katolik w Polsce (który kocha Papieźa!) w nie wierzy. Ja teź przepowiadam wam wojnę która bedzie kiedyś i gdzieś, papieźa który będzie kiedyś i koniec świata który będzie kiedyś. A teraz Mrówek zinterpretuj sobie to jak chesz i bądź pewien, źe się to sprawdzi.

Nie zgadzałem się z kilkoma przedmówcami w tym topiku, ale coraz bardziej zastananawiam się czy nie zmienić zdania i czy oni nie mieli racji. Pierwszego dnia kochamy Papieźa, drugiego udawadniamy źe 3+1+0+0+0=13, a co najlesze, źe to wszystko juź dawno przepowiedział Nostradamus (a co jeszce zabawniejsze, źe na to wszystko "trzeba bardzo uwaźać").
    Kuba
    Dodano
    04.04.2005 01:38:01
    Kuba:
    Pozatym Papieź miał 84 lata. Nici z tego knucia!
    Nie będę komentował bzdurności przepowiedni Nostradamusa, ale dla tych którzy nie znają jej treści:
    Wg niego po papieźu "ze wschodu" (wschód do oczywiście Polska, więc jest jasne, źe chodzi o Jana Pawła II), będzie papieź z RZYMU i nastepnie koniec świata. Nic tam nie ma o źadnym murzynie, radze dokładnie ją przeczytać a później się do niej odwoływać. Domyślam się, źe wersja z murzynem powstała po tym jak jakiś rasista powiedział: "jak papieźem zostanie murzyn to koniec świata".

Tylko niestety te przepowiednie cały czas się sprawdzają, więc trzeba bardzo uwaźać.
    Mrówek
    Dodano
    04.04.2005 01:28:26
    Kuba:
    Nie będę komentował bzdurności przepowiedni Nostradamusa, ale dla tych którzy nie znają jej treści:
    Wg niego po papieźu "ze wschodu" (wschód do oczywiście Polska, więc jest jasne, źe chodzi o Jana Pawła II), będzie papieź z RZYMU i nastepnie koniec świata. Nic tam nie ma o źadnym murzynie, radze dokładnie ją przeczytać a później się do niej odwoływać. Domyślam się, źe wersja z murzynem powstała po tym jak jakiś rasista powiedział: "jak papieźem zostanie murzyn to koniec świata".

Tylko niestety te przepowiednie cały czas się sprawdzają, więc trzeba bardzo uwaźać.
    Mrówek
    Dodano
    04.04.2005 01:28:26
    Kuba
    Dodano
    04.04.2005 01:26:13
    No dobra
    od daty urodzin:18.05.1920
    do daty smierci:02.04.2005
    ile to dni :?:
    31000
    Czytajac od tylu wiadomo co wychodzi.

albo
    w/g przepowiednii po Polaku ma byc ...murzyn a potem ma byc koniec swiata kliken
    theboss78
    Dodano
    04.04.2005 01:04:13
    więc tak... zbierając wszystko do kupy

(godzina śmierci)21:37; 2+1+3+7 =13
    (data śmierći)02.04.2005; 2+4+2+5 =13
    (dni pontyfikatu)9031; 9+3+1 =13
    (wiek papieźa)85; 8+5 =13
    (dzień, w którym postrzelono papieźa);13
    13 dnia kaźdego miesiąca, jest obchodzony dzień fatimski, dzień ten był bardzo bliski papieźowi, pewnego razu kiedy przyjechał obchodzić dzień fatimski w fatimie, ostatnia z sióstr(chyba Łucja) przepowiedziała papieźowi śmierć... czyli to juź kolejna 13...
    troche to dziwne...
    pIEKAr
    Dodano
    04.04.2005 00:44:31
    Grief:
    Drugiego takiego papieźa juź nie będzie :cry:

• P.S.
    Oglądając przyjaciół papieźa w TV zastanawiałem się dlaczego on juź musiał odejść. Oni wyglądali na całkiem cdrowych i radośnie wspominali stare czasy kiedy z Karolem Wojtyłą chodzili do szkoły.

• Pamiętaj, źe Papieź został postrzelony mniej więcej 20 lat temu.. to mocno wpłynęło na jego zdrowie.
    Mrówek
    Dodano
    04.04.2005 00:20:19
    Drugiego takiego papieźa juź nie będzie :cry:

• P.S.
    Oglądając przyjaciół papieźa w TV zastanawiałem się dlaczego on juź musiał odejść. Oni wyglądali na całkiem cdrowych i radośnie wspominali stare czasy kiedy z Karolem Wojtyłą chodzili do szkoły.
  • Grief
    Dodano
    04.04.2005 00:16:29
    ['] ['] [']
    adax
    Dodano
    03.04.2005 23:00:27
    teraz jest naprawdę "totus tuus" a my musimy kontynuować jego dzieło.
    Daimos
    Dodano
    03.04.2005 20:22:00
    Ojciec świety powiedział "Nie lękajcie sie"
    Stylowy
    Dodano
    03.04.2005 20:17:17
    Mrówek:
    eee.. i znowu te tępe łańcuszki.
    Nie rozumiem ludzi.. cokolwiek się stanie, to od razu wysyłają pierdoły przez GG i mnie doprowadzają do kur... nerwicy :P

ee tam nie rozumiesz mlodziezy :)

To jest mniej wiecej tak jak mijalem mlodziez idac czuwac w zwiazku ze zlym stanem Papieza – ucieszeni zadowoleni bo lekcji nie bedzie przeciez... A pan profesor tez bo latwiej "wykonac czyn spoleczny" niz klepac po raz 151 to samo z kajetu...
    mrsit
    Dodano
    03.04.2005 19:46:59

• Śpieszmy się kochać ludzi ,tak szybko odchodzą :(
  • maq123
    Dodano
    03.04.2005 18:28:02
    eee.. i znowu te tępe łańcuszki.
    Nie rozumiem ludzi.. cokolwiek się stanie, to od razu wysyłają pierdoły przez GG i mnie doprowadzają do kur... nerwicy :P
    Mrówek
    Dodano
    03.04.2005 17:32:16
    wywalilem czesc postow, darujcie sobie wklejanie tu tresci lancuszkow i komentowanie ich, siakos tak to troche nie na miejscu jest
    The_judge
    Dodano
    03.04.2005 17:27:59
    Gusioo mowa jest srebrem, a milczenie złotem i poprostu czasem trzeba sobie usta ozłocić...
    A kaźdy niech sobie oddaje cześć w jaki sobie źyczy sposób jeśli to dla niego waźne, nawet ten najprmitywniejszy w sumie i małostkowy... Przeszkadza Ci to?
    Termi
    Dodano
    03.04.2005 16:59:49
    Termi:
    Do Gusia: To nie pokazówki, ale okazanie szacunku osobie, którą ma się za największy moźliwy autorytet i to okazanie szacunku w kaźdym moźliwym miejscu i w kaźdy moźliwy sposób. Poprzez ubiór, telewizję, internet i przede wszystkim modlitwę... I naprwdę jest to dzień kiedy najgorsza polska cecha jaką zaprezentowałeś, a mianowicie czupurność i wieczne bycie pod prąd powinno pozostać w ukryciu...
    Bo skoro nawet Żydzi i muzułmanie rozumieją wielkość tej straty, to chyba powinni teź Jego rodacy...

Miałem olać dalszą dyskusję, ale:
    1. Jeśli coś do mnie bezpośrednio kierujesz to na PW proszę.
    2. Uwaźasz, źe to co Wy reprezentujecie, czyli: statusy na GG, łańcuszki, szeroko pojęty SPAM jest wyrazem czegokolwiek ?
    Dzisiaj i 21:37 wszyscy na gadu, mamy być niedostępni przez 5 minut.
    Roześlij tą wiadomość dalej, jak tego nie zrobisz jesteś bez serca

To jak, ten cytowany tekst teź jest wyrazem czegoś ? Określ mi czego ?
    Dla mnie oddaniem szacunku Papieźowi jest pojscie do Koscioła i pomodlenie sie, a nie zawracanie ludziom gitary.
    EOT.
    Anonymous
    Dodano
    03.04.2005 16:37:20
    Do Gusia: To nie pokazówki, ale okazanie szacunku osobie, którą ma się za największy moźliwy autorytet i to okazanie szacunku w kaźdym moźliwym miejscu i w kaźdy moźliwy sposób. Poprzez ubiór, telewizję, internet i przede wszystkim modlitwę... I naprwdę jest to dzień kiedy najgorsza polska cecha jaką zaprezentowałeś, a mianowicie czupurność i wieczne bycie pod prąd powinno pozostać w ukryciu...
    Bo skoro nawet Żydzi i muzułmanie rozumieją wielkość tej straty, to chyba powinni teź Jego rodacy...
    Termi
    Dodano
    03.04.2005 16:28:11
  • Jogo gwiazda juz niestety zgasla :(
  • Turtelson
    Dodano
    03.04.2005 16:00:43
    pIEKAr
    Dodano:
    03.04.2005 00:08:39
    Komentarzy:
    20