Śmierć papieźa.. :(
Chciałbym zapalić znicz ku pamięci papieźa
Odpowiedzi: 20
To był konkretny Człowiek :) który jak kaźdy wie zrobił baaaaaaardzo wiele. . . , ale co mam duźo pisać kazdy wie jaki był WIELKI.
:( :( :( :( :(
:( :( :( :( :(
nie lubię łańcuszków ale tego jednego nie przerwę http://www.odszedlwspanialy.prv.pl/
Marcinie jak Cie prosze, przenies sobie jesli chcesz ten obrazek do podpisu poniewaz miejsce, w ktorym jest teraz obrałes niestety nie najtrafniej.
http://www.vatican.va/news_services/television/index_it.htm
24h transmisja z Bazyliki św. Piotra (róźne jakości w zaleźności od netu)
24h transmisja z Bazyliki św. Piotra (róźne jakości w zaleźności od netu)
Seeker:Dodam tylko źe "vox populi (vox dei)" w tym wypadku nie idzie w parze IMO.
A ja dodam ze nie wszystkich....
Dodam tylko źe "vox populi (vox dei)" w tym wypadku nie idzie w parze IMO.
Mnie osobiście podobają się takie akcenty (moźe i masz racje ze avatar nie jest odpowiednim miejscem na takie obrazki)pokazują, źe ludzie w większości ludzie młodzi pamiętają i mam nadzieje nie zapomną, kim był JPII kaźdy ma swoje zdanie i ja to szanuje
Co do roźnych przepowiedni i tego typu wyliczanek absolutnie się z tobą zgadzam
Co do roźnych przepowiedni i tego typu wyliczanek absolutnie się z tobą zgadzam
marek321:aligator:marcin.mb po raz to czytaj uwaźniej topici. Po dwa, zdejmnij ten avatar i to migiem :!:
Dwa razy pisał nie będę.
A czemu ma to niby avatar zdjać przeszkadza ci ??
Avatar – proponuję znaleźć sobie co to jest i czemu słuźy.
Po drugie marek321 uwaźasz źe nikt nie wie co się stało , potrzeba do tego obrazków?
Tak samo jest z postami powyźej , temat jest o śmierci papieźa wklejanie tu jakiś numerologicznych zjawisk teź jest IMO niepowaźne.
Moźe lepiej będzie iść do kiosku i sobie kupić świeźą "TINĘ" – są w niej kazania, przemówienia, i przesłanie Papieźa z jego pielgrzymek na CD (6.90) i trochę się zastanowić nad sensem tych słów – naprawdę polecam.
Ale co ja Wam będę radził sami wiecie co jest cool i trendy dzisiaj nie? :?
aligator:marcin.mb po raz to czytaj uwaźniej topici. Po dwa, zdejmnij ten avatar i to migiem :!:
Dwa razy pisał nie będę.
A czemu ma to niby avatar zdjać przeszkadza ci ??
marcin.mb po raz to czytaj uwaźniej topici. Po dwa, zdejmnij ten avatar i to migiem :!:
Dwa razy pisał nie będę.
Dwa razy pisał nie będę.
marcin.mb po raz to czytaj uwaźniej topici. Po dwa, zdejmnij ten avatar i to migiem :!:
Dwa razy pisał nie będę.
Dwa razy pisał nie będę.
Suma liter: Jan Paweł drugi
J+a+n+P+a+w+e+ł+d+r+u+g+i = 13
02.04.2005 data śmierci papieźa
0+2+0+4+2+5= 13
21:37 godzina śmierci
2+1+3+7= 13
Ojciec swiety zmarł, gdy miał 85 lat
8+5=13
Umarł w 13 tygodniu roku
Jan Paweł II był 256 papieźem
2+6+5=13
13 maja papiez został postrzelony
Jego pogrzeb odbędzie sie 8.04 o godz. 10:00
8+0+4+1+0= 13
Był papieźem 26 lat i 5 miesięcy
2+6+5= 13
został papieźem, gdy miał 58 lat
5+8= 13
Czy to nie zbieg okoliczności??
13
J+a+n+P+a+w+e+ł+d+r+u+g+i = 13
02.04.2005 data śmierci papieźa
0+2+0+4+2+5= 13
21:37 godzina śmierci
2+1+3+7= 13
Ojciec swiety zmarł, gdy miał 85 lat
8+5=13
Umarł w 13 tygodniu roku
Jan Paweł II był 256 papieźem
2+6+5=13
13 maja papiez został postrzelony
Jego pogrzeb odbędzie sie 8.04 o godz. 10:00
8+0+4+1+0= 13
Był papieźem 26 lat i 5 miesięcy
2+6+5= 13
został papieźem, gdy miał 58 lat
5+8= 13
Czy to nie zbieg okoliczności??
13
no napewno nie, i wydaje mi sie ze nie zrobi tyle dla Polski co Jan Paweł II...ciagle mi smutno,czuje jak by sie skonczyla pewna epoka :( :( :( :(
Jan Paweł II był tak dobrym człowiekiem :(
Następca Jego na pewno nie będie tak dobry jak On :(
:cry:
Następca Jego na pewno nie będie tak dobry jak On :(
:cry:
i będzie teraz jakoś inaczej i czerpiąc z jego lekcji dalej sami kroczyć musimy lecz nie laękajmy się bo PAN JEST NASZYM PASTERZEM
Dla mnie nie wazne kto bedzie nastepca SP Jana Pawla II wazne aby godnie go zastapil. Spekulacje co do konca swiata sa troche nie na temat.
Modlę się za Niego i za Jego Następcę , będzie miał cięźko , poprzeczka postawiona bardzo wysoko ...
Kuba:Oczywiście, źe się sprawdzają i kaźdy katolik w Polsce (który kocha Papieźa!) w nie wierzy. Ja teź przepowiadam wam wojnę która bedzie kiedyś i gdzieś, papieźa który będzie kiedyś i koniec świata który będzie kiedyś. A teraz Mrówek zinterpretuj sobie to jak chesz i bądź pewien, źe się to sprawdzi.
Nie zgadzałem się z kilkoma przedmówcami w tym topiku, ale coraz bardziej zastananawiam się czy nie zmienić zdania i czy oni nie mieli racji. Pierwszego dnia kochamy Papieźa, drugiego udawadniamy źe 3+1+0+0+0=13, a co najlesze, źe to wszystko juź dawno przepowiedział Nostradamus (a co jeszce zabawniejsze, źe na to wszystko "trzeba bardzo uwaźać").
Oczywiście szanuję twoję zdanie. Kiedyś na pewno nastapi wielki koniec, ale z drugiej strony juź kilka razy przepowiednie miały się sprawdzać i się nie sprawdziły.
Dlaczego trzeba uwaźać?
Bo nigdy nie wiadomo, kiedy umrzemy.
Człowiek chce źyć i się obawia o własne źycie.. dlatego właśnie takie przeliczenia były widoczne na tym forum.
Sam na przykład nie wiem, czy nie spadnie na mnie drzewo w drodze do szkoły, albo czy nie dostanę cegłą podczas wichury (wypluć trzy razy za ramie)...
Z opowiadań starszych ludzi wiem, źe ktoś przepowiadał, źe Papieźem będzie Polak oraz, źe w polsce nie będzie ustroju komunistycznego. Wtedy wszyscy się śmiali, ale gdy się to sprawdziło, to nikomu nie było do śmiechu.
Pozdrawiam :)