Słuchawki !!!
Siemanko.
Wie ktos czy mozna podlaczyc sluchawki do USB?? Tzn, sluchawki maja czincze,ale moze jest przejsciowka czincze–USB?? Jesli jest to dajcie namiary i w przyblizeniu wartosc tego cacka.
Dzieki
PS. Czy w przypadku znalezienia takiej przejsciowki i podlaczeniu przez USB nie bedzie problemow, tzn, bedzie to dzialac??
Wie ktos czy mozna podlaczyc sluchawki do USB?? Tzn, sluchawki maja czincze,ale moze jest przejsciowka czincze–USB?? Jesli jest to dajcie namiary i w przyblizeniu wartosc tego cacka.
Dzieki
PS. Czy w przypadku znalezienia takiej przejsciowki i podlaczeniu przez USB nie bedzie problemow, tzn, bedzie to dzialac??
Odpowiedzi: 9
Ja napisałem zę mam przejścówjke, a nie źe mam zamiar do niej podłączać słuchawki. :twisted: :twisted:
Ale tak podłączonych słuchawek na głowę nie zakładaj.
a ja mam przejściówkę PS2–Wtyka do konataktu 220V Super!!!
Mój 100 Post 8) 8) 8)
Mój 100 Post 8) 8) 8)
spiderko:nie wiem skąd ty masz z chinchami, takich nie spotkałem nigdy.
Moze od jakiegos mikserka estradowego.
Słuchawki standartowo mają wtyczki mini–jack, nie wiem skąd ty masz z chinchami, takich nie spotkałem nigdy. O przelotce mini–jackUSB teź nie słyszałem. Jest jakiś powód dla którego szukasz takiego rozwiązania?
Nie wiem czy wyrazilem sie odpowiednio na temat sluchawek. Chodzi mi o zwykle sluchawki z mikrofonem do komunikowania sie.
Dziex
Dziex
bez sterowników – nie.
chyba źe zadajesz zaowulowane pytanie czy moźna sobie sprawić duźo taniej headset do ps2/xboxa, wtedy odpowiedź brzmi tak.
i przejściówki są. a przynajmniej schematy do nich.
chyba źe zadajesz zaowulowane pytanie czy moźna sobie sprawić duźo taniej headset do ps2/xboxa, wtedy odpowiedź brzmi tak.
i przejściówki są. a przynajmniej schematy do nich.
Strona 1 / 1