Skype – przydźwięk, buczenie podczas niektórych połączeń
Podczas połączeń na Skype z niektorymi osobami pojawia sie bardzo uciąźliwe buczenie, coś jakby przydźwięk sieciowy. Mam XP SP2, pentium4 2400, karta dzwiekowa zintegrowana z płytą Gigabyte. Wydaje sie jednak, źe nie jest to problem sprzętowy.
Sterowniki mam zaktualizowane, miktofon i słuchawki sprawne. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Moźe ktoś wie co z tym fantem moźna zrobić?
Sterowniki mam zaktualizowane, miktofon i słuchawki sprawne. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Moźe ktoś wie co z tym fantem moźna zrobić?
Odpowiedzi: 4
I to na pewno. ja tez tak mialem z jedna osoba.
Jakby był sprzęt to by było raczej wszędzie tak samo, bo raczej nie wybiera sobie losowo. To tak wnioskuje, źe moźe być to raczej wina połączenia między wami
Ale osoba do której dzwonie słuszy buczenie podczas polączenia ze mną. Z innymi uźytkownikami skypa nie ma takich problemów. Czyli tak jak ja: z niektórymi łączę się bez buczenia z innymi buczy. Chyba więc to nie jest problem sprzętu.
a Moźe te osoby mając coś nie tak bo jak nie ze wszystkimi wiec nie u CIebie problem leźy( chyba)
Strona 1 / 1