Skype i mikrofon
Czy macie lub wiecie z kąd moge sciągnąć najnowszą łatke spolszczająca do najnowszej wersji skype????? i takie pytanie bo mam mikrofon i jak mam w moim xp'ku poustawiać aby działał!!!!
Odpowiedzi: 4
Wlasnie o to chodzi ze jak rozmawiasz przez skype to siebie nie masz slyszec w glosnikach :wink:
Oki juź jest wporzo!!!
Oki tak robiłem poustawiałem i nic, nic nie słysze przez głośniki jak gadam!!!! !!!
www.skype.com
Wystarczy wybrać język polski, jest jednym z wielu dostępnych. Menu Narzędzia > Wybierz język
Co do mikrofonu, to wejdź do panelu sterowania, do działu Dźwięk, mowa i urządzenia audio, kliknij Dopasuj głośność systemu, następnie na zakładce Głośność (Głośność urządzenia) kliknij Zaawansowane. Tam ustaw poziom głośności swojego mikrofonu.
Wystarczy wybrać język polski, jest jednym z wielu dostępnych. Menu Narzędzia > Wybierz język
Co do mikrofonu, to wejdź do panelu sterowania, do działu Dźwięk, mowa i urządzenia audio, kliknij Dopasuj głośność systemu, następnie na zakładce Głośność (Głośność urządzenia) kliknij Zaawansowane. Tam ustaw poziom głośności swojego mikrofonu.
Strona 1 / 1