Skutki "control userpasswords2"
Witam,
po uruchomieniu control userpasswords2 znajomy z usunął (nie wiem po co, nie pytajcie) pozycję User... tak twierdzi. Tak czy siak skutkiem jest to, źe niemoźliwym stało się wejście na jego domyślny profil...dajmy na to Janek. Wszystkie dokumenty, zawartość pulpitu itp... znajdują się teraz w katalogu Documents and settings\User... niby poprzenosiłem wszystko... ale największy problem jest teraz z outlookiem... maile odszukałem... ale nie wiem jak odzyskać listę kontaktów która nie została wcześniej wyeksportowana...
W miarę moźliwości proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
po uruchomieniu control userpasswords2 znajomy z usunął (nie wiem po co, nie pytajcie) pozycję User... tak twierdzi. Tak czy siak skutkiem jest to, źe niemoźliwym stało się wejście na jego domyślny profil...dajmy na to Janek. Wszystkie dokumenty, zawartość pulpitu itp... znajdują się teraz w katalogu Documents and settings\User... niby poprzenosiłem wszystko... ale największy problem jest teraz z outlookiem... maile odszukałem... ale nie wiem jak odzyskać listę kontaktów która nie została wcześniej wyeksportowana...
W miarę moźliwości proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Odpowiedzi: 7
Ok, znalazl sie. Ale byl, o dziwo, w katalogu uzytkownika nowoutworzonego. Ale grunt ze sie znalazl. Dziekuje.
Patrzylem w tej chwili – w podanej lokalizacji mam trzy pliki z rozna data utworzenia:
–.wab
–.wa~
–.wab~
–.wab
–.wa~
–.wab~
To samo co zrobiles wczesniej z "Administratorem", ale wskazujac na "Krzyska".motorniczy10:
... co zrobić, aby winda odrazu się logowała na "Krzyśka" :)
El: Tak tak, pliki systemowe i ukryte ustawiłem źeby pokazywał. Ale jeszcze spróbuję z tym backupem .wa~ . Moźe on faktycznie tam będzie... Bo .wab nie ma napewno.
Ja tam coś poprzestawiałem w userpasswords2 i teraz system wchodzi odrazu do konta o nazwie "administrator" Muszę wziońsc dopiero wyloguj i zalogować się na moje konto "Krzysiek", gdzie mam wszystkie ustawienia. Wiecie co zrobić, aby winda odrazu się logowała na "Krzyśka" :)
Lista nie musiala zostac wyeksportowana. Wystarczy odszukac ten plik, lub jego backup zapisywany chyba jako .wa~
Domyslnie .wab powinien znajdowac sie w C:\Documents and Settings\\Application Data\Microsoft\Address Book
Kazales systemowi pokazac pliki ukryte i systemowe ?
Domyslnie .wab powinien znajdowac sie w C:\Documents and Settings\\Application Data\Microsoft\Address Book
Kazales systemowi pokazac pliki ukryte i systemowe ?
To jest OE. Z tymźe nie ma nigdzie pliku .wab . Juź szukałem... Lista nie została wcześniej wyeksportowana. Dlatego nie wiem gdzie jej szukać :( Nie mam juź kompletnie pomysłu jak ją moźna odzyskać :(
Outlook czy Outlook Express ?
W Outlooku plik .pab
W OE plik .wab
W Outlooku plik .pab
W OE plik .wab
Strona 1 / 1