skruty klawiszowe
witam!
chciałbym sie zapyatć czy w Xp da sie zdefiniować własne skróty klawiszowe np. jakbym naciskał jakąs kombinacjie klawiszy np. alt+d to otwierałby mi sie dysk D: , myslałem o przerobieniu standardowych sktrutów lub o napisaniu (z czyjąs pomocą bo sam dopiero raczkujwe jak nieleze, jesli chodzi o sprawy komuterowe) sktuptów w wierszu poleceń okreslajacych sktóry ale chcę znac opinie kogos kto sei zna ;
z góry dzienki za wszelkie komętarze! :D
chciałbym sie zapyatć czy w Xp da sie zdefiniować własne skróty klawiszowe np. jakbym naciskał jakąs kombinacjie klawiszy np. alt+d to otwierałby mi sie dysk D: , myslałem o przerobieniu standardowych sktrutów lub o napisaniu (z czyjąs pomocą bo sam dopiero raczkujwe jak nieleze, jesli chodzi o sprawy komuterowe) sktuptów w wierszu poleceń okreslajacych sktóry ale chcę znac opinie kogos kto sei zna ;
z góry dzienki za wszelkie komętarze! :D
Odpowiedzi: 1
szybki i co dla ozyrysa da taka klawiatura? Bo ja nie znam takiej co ma dodakowy przycisk który by robił to co chce ozyrys
Jak nie masz nic ciekawego do napisania to się wstrzymaj.
ozyrys:
jakbym naciskał jakąs kombinacjie klawiszy np. alt+d to otwierałby mi sie dysk D:
Jak nie masz nic ciekawego do napisania to się wstrzymaj.
Strona 1 / 1