Skradziono mi komórkę...
Tak... to stało się dziś. Mam do Was prośbe, a raczej pytanie. Mianowicie, czy moźna jakoś namierzyć sprawce? Nie wiem, moźe IMEI coś pomoźe? Co w ogóle mam zrobić? Jakie są szansę na odzyskanie telefonu? Czy w ogóle jakieś są? Bardzo proszę o pomoc...
Odpowiedzi: 20
Pawek:ale zmiana numeru IMEI naprawdę do łatwych czynności nie naleźy. :idea:
Programem robie to w 2 minutki :twisted:
Jeźeli choć troche interesujesz się komórkami, stawiasz softy itp. to nie jest to dla Ciebie tajemnicą.
Hmm... A moźe być tak, źe sprawca jest niepoczytalny przez jakiś czas, a potem poczytalność mu wraca?
Pawek napisal
Nie no Pawek,tego to sie po Tobie nie spodziewalem :shock:
No ale spoko,kazdy musi jakos na chleb zarobic :wink:
PS,Pawek jakbys mial Motorole V600 to daj cyne na GG,kupie za rozsadna cene :wink:
Oczywiście, źe czasem "trafimy" na speca, który wiele potrafi, ale zmiana numeru IMEI naprawdę do łatwych czynności nie naleźy.
Nie no Pawek,tego to sie po Tobie nie spodziewalem :shock:
No ale spoko,kazdy musi jakos na chleb zarobic :wink:
PS,Pawek jakbys mial Motorole V600 to daj cyne na GG,kupie za rozsadna cene :wink:
Doktor X:(...) ale zauwaz ze laicy tym sie nie zajmuja tylko spece od tych zeczy(dla nich to jest bardzo latwe)
Co widać na załączonym obrazku :lol: :mrgreen:
Oczywiście, źe czasem "trafimy" na speca, który wiele potrafi, ale zmiana numeru IMEI naprawdę do łatwych czynności nie naleźy. :idea:
oczywiscie ze nie jest to latwe,zgadzam sie z toba Pawek ale zauwaz ze laicy tym sie nie zajmuja tylko spece od tych zeczy(dla nich to jest bardzo latwe)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
To nie takie łatwe jak Ci się wydaje Doctor X...
Mojemu kumplowi skradziono auto, znalazl je 2 bloki dalej.
Niektorzy zlodzieje to pokrety.
Niektorzy zlodzieje to pokrety.
gieras:to trzeba miec szczescie zeby dwa razy telefon "stracic". a co dopiero zeby odzyskac :Pdarek_dade:Mój kumpel 2 razy komórki odzyskał... Teź w komisie znalazł :D komórki nie byle jakie n 5510 bardzo dawno temu i ostatnio sagem myx6
Sorry mu ukradli 3 telefony z czego 2 odnalazł
Gratulacje :wink: Pamiętajcie źe nadzieja zawsze istnieje :twisted:
to trzeba miec szczescie zeby dwa razy telefon "stracic". a co dopiero zeby odzyskac :Pdarek_dade:Mój kumpel 2 razy komórki odzyskał... Teź w komisie znalazł :D komórki nie byle jakie n 5510 bardzo dawno temu i ostatnio sagem myx6
Mój kumpel 2 razy komórki odzyskał... Teź w komisie znalazł :D komórki nie byle jakie n 5510 bardzo dawno temu i ostatnio sagem myx6
;);) Dzięki.
danielzywczak:I juź ją odzyskałem... Nie sądziłem, źe Mr. Crime jest aź takim wielkim idiotą, źeby sprzedawać kradziony telefon jakieś klikaset metrów od miejsca zbrodni...
Gratuluje odzyskania.Miales wyjatkowe szczescie co do tego zlodzieja, gdyz okazal sie od debilem.Oby jak najwiecej takich debili to wszystkie rzeczy byly by odzyskane.
gieras:jakby to powiedzial nasz kolega: niedosc ze zlodziej to jeszcze *** :wink:
A który to taki "mondry", źeby 'porządnych' obywateli 'obraźać' :?: :twisted: :mrgreen:
niezly idiota. jakby to powiedzial nasz kolega: niedosc ze zlodziej to jeszcze *** :wink:danielzywczak:No nie grzeszy... i w dodatku baaardzo charakterystycznie wygląda.
A kartę SIM odzyskałeś :?: ... zapewne nie :?
Nokia 3310 z nową, czarną obudową. Ciesząca oko...
A w ogóle to co to był za telefon :?:
Heh... kiedys mojego kolege w tramwaju zaczepil drech z textem: "Gdybyś miał lepszy telefon to juź byłby mój" :?
Polska jednak jeszcze nie jest cywilizowanym krajem :( :evil:
Heh... kiedys mojego kolege w tramwaju zaczepil drech z textem: "Gdybyś miał lepszy telefon to juź byłby mój" :?
Polska jednak jeszcze nie jest cywilizowanym krajem :( :evil:
No nie grzeszy... i w dodatku baaardzo charakterystycznie wygląda.
danielzywczak:I juź ją odzyskałem... Nie sądziłem, źe Mr. Crime jest aź takim wielkim idiotą, źeby sprzedawać kradziony telefon jakieś klikaset metrów od miejsca zbrodni...
Kurcze, to jestem pod wraźeniem :shock: :D Ja tą komórkę spisałem juź na straty. Fakt – tenźe złodziejaszek nie grzeszy ilością szarych komórek :lol: