skrót do "uruchom ponownie" i inne problemy

Wiem, źe moźna stworzyć skró do wyłączenia komputera tworząc nowy skrót i w lokalizacji wpisując shutdown.exe –s –t 0 Czy moźna w ten sam sposób zrobić skró do "uruchom ponownie"?

Klikając na właściwości paska zadań, następnie Dostosuj i Zaawansowane otwiera się okienko z Menu Start i tam w folderze programy nie ma wszyskich zainstalowanych przeze mnie programow ktore znajduja sie w Start–>Programy. W jaki sposób moźna je uwidocznić? Pytam poniewaź na pasku Menu start chcę stworzyć swoje foldery np: Muzyka, Film itp i do nich poprzenosić odpowiednie skróty z Menu Start–>Programy

W IE w Ulubione zniknely mi ikonki przy nazwie strony i teraz są standardowe ikonki IE Wcześniej np: przy skrocie w ulubionych do strony interii mialem przy nazwie ikonke interii. Jak to przywrócić?

Odpowiedzi: 2

Ad1 – Z shutdown teź się da – przejrzyj helpa windowsowego lub poczytaj jego opcje –> shutdown /?
Żółty
Dodano
06.09.2005 21:19:51
Ad1. Chyba przez rundll moźna, wpisz w element docelowy: C:\WINDOWS\RUNDLL.EXE user.exe,ExitWindowsExec
Ad2. Przenoszenie i upuszczanie nie działa ?
Ad3. Pewnie o faviconki chodzi, znikają po wyczyszczenie cachu przeglądarki.
P.S. Zadaje się, źe sapero kiedyś napisał programik, który moźe Ci się na przyszłosc przydać, http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=22816
Bobi
Dodano
06.09.2005 21:15:15
bapcia13
Dodano:
06.09.2005 20:06:09
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1