Skomplikowany problem z utrata "Moich Dokumentow"–

WItam!
Mam taki problem:Robilem reinstalke Windowsa XP swojej dziewczynie (z Windowsa,bez formatu dysku).Nawet przy reinstalce bylo napisane,ze zostana zachowane wszelkie dane i ustawienia osobiste (na tym kompie sa 4 konta).Zostawilem pod koniec instalacji kompa i moja kobitka miala dokonczyc.Windows sie przeinstalowal,ale zapomnialem zmienic w Biosie zeby teraz bootowal sie z dysku (bootowal sie z CD).No i moja dziewczyna po pierwszym resecie kompa ujrzala instalatora Win XP,ktory odpalil sie z plyty i wykonala wszystko wedlug instrukcji...I zainstalowala Windowsa.Tym raze ZAinstalowala na nowa (ale nadal bez formatu),gdy kazalo Jej podac nazwy uzytkownikow,wpisala sobie jakies nowe nazwy i po utworzeniu kont okazalo sie,ze tamte konta zniknely a wraz z nimi przyporzadkowane do nich "Moje Dokumenty".Tak sie sklada,ze moja milosc za 3 dni musi wyslac na studia swoja prace,ktora od dlugich dni pisala w Wordzie i miala wlasnie w tych dokumentach.KOSZMAR!Musze Jej to odzyskac,nie mowiac juz o sejwach wszystkich uzytkownikow do roznych gier (3 niesieczna rodzina w Simsach:).Zatem CO MAM ZROBIC ZEBY ODZYSKAC TE DANE???
Dodam,ze dysk nie zostal sformatowany,zostaly na nim foldery z programami itp.
Zmienily sie tylko litery (wtedy byl C:,teraz D:).Wczesniejsze konta (te utracone) nazywaly sie "Ewunia" i "Olunia" a teraz nazywaja sie "Ewa" i "Ola".Na dysku systemowym w folderze "Documents and Settings" widnieja 2 foldery Ewunia i Olunia,jakby wlasnie te stare ale ZA NIC nie mozna ich otworzyc ("brak dostepu"),nawet z konta administratora.Niewiem czy to te foldery(poza tym po najechaniu pokazuje,ze sa puste),chodzi o cale dokumenty,BLAGAM–POMOCY!!!Sprawa zycia i smierci!

Dodam,ze ten komputer NIGDY nie mial dostepu do netu,ani przez chwile.

Odpowiedzi: 2

Nie proponuj gupot, a po prostu zajrzyj co napisano pod wskazanym linkiem. Toz to tylko brak uprawnien kolego.
EL NINO
Dodano
31.01.2006 18:48:20
Witam!! Proponuje PCI File Recovery jest sznansa na odzyskanie tych danych.. POZDRAWIAM
misiof1
Dodano
30.01.2006 18:25:20
Hastla
Dodano:
25.01.2006 04:02:54
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1