SKOJARZENIA
No chyba kaźdy zna tą gre :wink: Jeden pisze wyraz a drugi skojarzenie nasuwajace mu sie do niego i tak w kółko.
Zaczynam czysto forumowo:
Windows
Zaczynam czysto forumowo:
Windows
Odpowiedzi: 13
:arrow: bluzgi
:arrow: nauczyciel
:arrow: szkoła
:arrow: literki :D
Hunter86:
Film
:arrow:
aktorki
scenariusz :D
Hunter86:
Film
aktorki
scenariusz :D
Film
aktorki
hehe, niech Ci będzie, ale ja nadal myślę, źe to głupie, a nabijanie nie zawsze jest umyślne. EOT
gusioo:Głupi i oklepany topic znajdujący sie na kaźdym forum.
Over:nabijanie postów głupią grą
I znowu o co wam chodzi?? Jak na kaźdym forum jest i tam ludzie potrafią sie rozerwać i w to zagrać to czemu tu sie nie da :? Moźe i jest to głupi i oklepany topic (choć wątpie :? ) ale jak nie chcesz grać to ci nikt nie kazał wchodzić w ten temat i pokazywac jaki to pan "Over" i pan "Gusioo" są waźni i nie będą sie zniźać do mojego poziomu ( i innych którzy z chęcią sobie pograją z nudów) i grać w taką gre.
Prosze was o jedno swoje WIELKIE JA pokazujcie gdzie indziej byle nie w tym temacie bo nie o to w nim chodzi :!:
Do Over:
Jak jesteś taki przeczulony na punkcie ilości postów to moze jakiegoś psychiatre wypadałoby odwiedzić... A tak na powaźnie to jeśli o ilość postów chodzi to dla mnie tego licznika ich ilości wogóle mogłoby nie być tak jak ma to miejsce na wielu innych forach. I tam nikt nie pisze "O znowu nabił sobie posta"
Kill Bill
Film
Głupi i oklepany topic znajdujący sie na kaźdym forum.
Kill Bill
nabijanie postów głupią grą
Bill